Artabilir bekle iki gün daha ve yeniden tekrar et canımMerhaba hanımlar, çarşamba günü gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı resimde ekleyeceğim. O gün akşam kan testi verdim ve 4,18 çıktı. İki gündür gebelik testine devam ediyorum hep silik bir şekilde çıkıyor. Bata son 4 gün var sizce artar mı yoksa kimyasal olabilir mi
Tamam canım çok teşekkür ederimArtabilir bekle iki gün daha ve yeniden tekrar et canım
Rica ederim ne demekTamam canım çok teşekkür ederim
Merhaba ne durumdasınız acaba? Benim de değerim 4.5 çıktı.Merhaba hanımlar, çarşamba günü gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı resimde ekleyeceğim. O gün akşam kan testi verdim ve 4,18 çıktı. İki gündür gebelik testine devam ediyorum hep silik bir şekilde çıkıyor. Bata son 4 gün var sizce artar mı yoksa kimyasal olabilir mi
Sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederim56,85 oldu canım cumartesi akşam yaptırdım
Sen de haber ver olur muAmin canım benim inşallah cümlemizinBenim de çok ağrım oldu ama bugün iyiyim haftaya randevum var sende beni bilgilendirirsin baktırınca
Bence evet kanda baktırıp kesinleştirin hemen hayırlı olsunTecrübeli bayanlar yorumunuzu merak ediyorum..adetim 4gün gecikti..bu teste göre hamile miyim sizce?
Hemen kan verin cizgi var ama cok silik oladabilir olmayadabilir kan kesil cozumKızlar ne olur bana da yardimci olun. Adet gecikmemin 3.gunu erken gebelik testi yaptim hafif silik cikti o an. Ama adete 6 kala da ayni renkte çıkmıştı. Ya da ben mi hayal goruyorum o 2.cizgiyi görmek icin. Bilemiyorum hafuf pembemsi ama daha koyu cikmasi gerekmiyor muydu? Ayip olmasin sakin lutfen yanlis anlamayin,biraz rahatsizim diye zaten esimle son 8 gundur bi yakinliğimiz yok yani bilemiyorum bu kadar silik çikmasi normal mi?
Evet hamilesiniz sizde hemen kan verin benceTecrübeli bayanlar yorumunuzu merak ediyorum..adetim 4gün gecikti..bu teste göre hamile miyim sizce?
Tabi kiSen de haber ver olur mu
Benim de böyleydi geç döllenme olabilir kan testi ver canımKızlar ne olur bana da yardimci olun. Adet gecikmemin 3.gunu erken gebelik testi yaptim hafif silik cikti o an. Ama adete 6 kala da ayni renkte çıkmıştı. Ya da ben mi hayal goruyorum o 2.cizgiyi görmek icin. Bilemiyorum hafuf pembemsi ama daha koyu cikmasi gerekmiyor muydu? Ayip olmasin sakin lutfen yanlis anlamayin,biraz rahatsizim diye zaten esimle son 8 gundur bi yakinliğimiz yok yani bilemiyorum bu kadar silik çikmasi normal mi?
İnşallah canım kan testi ver benceBenimde 2 gündür böyle silik çıkıyor bat a 2 gün var kan testi yaptırmaya korkuyorum ama bana umut oldun inş vardır benimde
Bence de evet kan ver canım haber ver bize deTecrübeli bayanlar yorumunuzu merak ediyorum..adetim 4gün gecikti..bu teste göre hamile miyim sizce?
Yine negatifi görücem diye artik ayaklarim gitmiyor sağlık ocaģına belki yanlis yapiyorum ama her silik cizgide hevesle kana koşup hayal kırıklığıyla dönüyorum. Ama simdi sizinde görmeniz bana biraz umut oldu. Insallah vardir ve cevabiniz icin cok tesekkur ederimHemen kan verin cizgi var ama cok silik oladabilir olmayadabilir kan kesil cozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?