Beta hcg 4,18 gebelik testleri silik pozitif sizce artar mı yoksa kimyasal mı ?

Çok silikti benim de verdim kan 4,18 çıktı 3 gün sonra 56,85 oldu. Allahtan ümit kesilmez bence şansını dene canım
Yaaa oyle mi sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun. Ben adete 6 kalada boyle silikti simdi de silik diye umudum bitmisti hatta üzülmuştüm bayama simdi acaba diyorum. Yarin gidip kan vericem o zaman bakalim insallah vardir

Bencede vermeni tavsiye ederim diyorum ya ne olacağı hiç belli olmaz içini ferah tut yeterli dua edeceğim hepiniz için :)

Cok iyi bilirim o duyguyu insanda fobi olusuyor
Ne demek rica ederim hayirlisiyla pozitifi gorun insallah

Bugün de tast yaptım daha belirgin çıktı yarın da kan vericem tekrar çok heyecanlıyım kızlar dua edin

Eklentiler

• B550ECCD-D51E-4147-847D-948CFAD6768A.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar kan sonucum 7,8 geldi İnş yükselerek devam eder. Benim durumumda olanlar bi umut olsun
Benim de iki gün arayla 4.5 ve 15 sonuçlarım canım. Bugün tekrar verdim hayırlısı bakalım. Ama benim reglim 3 gün geçti, o yüzden biraz riskli gibi de geliyor bu değerler. Hayırlısı olsun, haberleşelim
İnşallah güzelce yükselir değerin, sağlıkla da alırsın bebişini

Amin inşallah sağlıkla ikimizde alırız bebişleri kucağımıza

Amin inşallah sağlıkla ikimizde alırız bebişleri kucağımıza
Bugünkü değerim de 48 çıktı canım. Doktoruma ulaşamadım dönüş bekliyorum. Belki bir müddet daha bhcg takibi önerir ya da haftaya falan randevu verir. Hayırlısı olsun
I ikoosh sen ne durumdasın canım?

Benim 317,60 canım iki gün önce öyleydi yarın doktor randevum var hayırlısı olsun senin adına çok sevindim

Bugün itibariyle adetim 6 gün gecikti, kan testi verdim ancak sonuç yarın çıkacak.. dayanamayıp evde bir test daha yaptım..kafam iyice karıştı ..hamilemiyim değil miyim ...

Eklentiler

• IMG_20220526_182729.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 250
arkadaşlar merhaba bat daha 6 gün var kendime hissettiğim belirtiler sonucu erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı hemen belirdi ikinci çizgi biraz silik diğerine göre ama yinede gebelik var diyebilirmiyiz yoksa gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…