- 8 Temmuz 2022
- 141
- 54
- 28
- 29
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
2 gün önce kan verdim beta hcg 121 çıktı,bugün yine kan verdim 340 çıktı ayın 18'inde ultrasona gireceğim ama sabırsızlanıyorum sizce hamilelik var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimVar tabi ki, hayırlı olsun
Var artışta iyi hayırlı olsun2 gün önce kan verdim beta hcg 121 çıktı,bugün yine kan verdim 340 çıktı ayın 18'inde ultrasona gireceğim ama sabırsızlanıyorum sizce hamilelik var mı?
Teşekkür ederimVar artışta iyi hayırlı olsun
Maşallah canım değerin çok güzel artmış, ben de 18 inde ilk kontrole gideceğim inşallah ikimizde güzel haberler ile döneriz haber ver olur mu sende2 gün önce kan verdim beta hcg 121 çıktı,bugün yine kan verdim 340 çıktı ayın 18'inde ultrasona gireceğim ama sabırsızlanıyorum sizce hamilelik var mı?
Merhaba aylar öncesinde konuşmuştuk, hamile misiniz şuan? Konuşmaya denk geldim merak ettimMaşallah canım değerin çok güzel artmış, ben de 18 inde ilk kontrole gideceğim inşallah ikimizde güzel haberler ile döneriz haber ver olur mu sende
Evet 21 haftalık hamileyimMerhaba aylar öncesinde konuşmuştuk, hamile misiniz şuan? Konuşmaya denk geldim merak ettim
Nasıl var mı ?? Tabiki var hayırlı olsun2 gün önce kan verdim beta hcg 121 çıktı,bugün yine kan verdim 340 çıktı ayın 18'inde ultrasona gireceğim ama sabırsızlanıyorum sizce hamilelik var mı?
Bende 21 haftalık hamileyim .Oğlum olacak Allahın izniyleEvet 21 haftalık hamileyim
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah, benim de oğlum olacak inşallahBende 21 haftalık hamileyim .Oğlum olacak Allahın izniyle