Beta hcg 34

Evet gerçekten zor bi süreç Allah yardımcımız olsun gerçekten inşallah biz de hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Gidicem canım inşallah 2 aralığa randevu aldım adetim daha başlamadı bakalım başlasın bi

Gidicem canım inşallah 2 aralığa randevu aldım adetim daha başlamadı bakalım başlasın bi
Değerlerin falan nasıl canım benimde daha önce bi düşük oldu da tsh değerim yüksek çıktı bu kimyasalda da ona bağlı olabilir dediler değerlerine de baktır gitmişken

Değerlerin falan nasıl canım benimde daha önce bi düşük oldu da tsh değerim yüksek çıktı bu kimyasalda da ona bağlı olabilir dediler değerlerine de baktır gitmişken
Ya benim tsh düşük yaparken yüksek çıktı ama normalde 1,3 filan canım benim amh çok düşük 0.34

Ya benim tsh düşük yaparken yüksek çıktı ama normalde 1,3 filan canım benim amh çok düşük 0.34
Düşük yaparken tsh kaç çıktı canım.Evet amh çok düşük ama gebe kalabiliyosun hayatım. Tiroid değerleri yüksekse erken düşük olabiliyomuş ama amh düşüklüğü gebe kaldıktan sonra bi zararı oluyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…