Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. adet günüm geçmedi.sanırım bi kaç gün var. sanırım diyorum çünkü son 2 aydır kist için doğum kontrol hapı kullanıyodum.düzenim değişti. bu ay kullanmadım ve çok şükür hamileymişim:) doktoruma cep telinden ulaşıp sordum,ama daha çok yeni dedi,adet gecikmesini bekliycez dedi.yani bayramdan sonra kesinleşicek hamileliğim. hayırlısı bakalım. Allah bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah.
tabi ki dua edicem arkadaşlar. bugüne kadar hem kendim için hem de bebek isteyen tüm kadınlar için dua ediyordum,etmeye de devam edicem.hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.gelişmeler hakkında bilgilendiririm sizi,şu an adet günümü bekliyorum,inşallah geçer de hamileliğim kesinleşir.kimyasal olmasından korkuyorum
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. adet günüm geçmedi.sanırım bi kaç gün var. sanırım diyorum çünkü son 2 aydır kist için doğum kontrol hapı kullanıyodum.düzenim değişti. bu ay kullanmadım ve çok şükür hamileymişim:) doktoruma cep telinden ulaşıp sordum,ama daha çok yeni dedi,adet gecikmesini bekliycez dedi.yani bayramdan sonra kesinleşicek hamileliğim. hayırlısı bakalım. Allah bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah.