• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 32.57

dilarafuruncu41

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
31
4
36
27
Merhaba
Ben doğum kontrol hapını Kasım'da bıraktım adet oldum Aralık'ta da oldum fakat Ocak ve Şubat ayında adet olmadım Şubat ayında adet söktürücü kullandım yine olmadım Mart'ta doktora gittim sıvı birikmesi ve sönmüş kist olduğunu söyledi yine adet söktürücü kullandım adet oldum 25 Mart'ta oldum 30 Mart'ta bitti bugün beta HCG değerime baktırdım 32.57 çıktı normal mi sizce

Merhaba
Ben doğum kontrol hapını Kasım'da bıraktım adet oldum Aralık'ta da oldum fakat Ocak ve Şubat ayında adet olmadım Şubat ayında adet söktürücü kullandım yine olmadım Mart'ta doktora gittim sıvı birikmesi ve sönmüş kist olduğunu söyledi yine adet söktürücü kullandım adet oldum 25 Mart'ta oldum 30 Mart'ta bitti bugün beta HCG değerime baktırdım 32.57 çıktı normal mi sizce
Hamilesiniz sanırım

Bir kaç kere daha test verirseniz emin olabilirsiniz, artışa göre

Acil doktoru hamilelik var kadın doğum uzmanına gözükün dedi ama erken olduğu için bu kadar düşük çıktı yoksa boş gebelik olabilir mi korkuyorum
Bos gebeligi beta hcg degeriyle anlayamazsin ben34 le ogrendim gayet saglikli hamileligim oldu erken ogrenmissin sadece yeni artiyor demekki hayirli olsun

Back
X