Beta hcg 31.49 arkadaşlar Hamilemiyim?

sibelsalbas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
9
10
16
Arkadaşlar dün ve bugün evde test yaptım ikinci çizgi ti silik gordum ılkkez daha önce yaptıklarım da görmüyordum bir hafta öncede adetım gecmesıne rağmen kanda değer 2.00 cıkmıstı yanı toktu doktor sokturucu verdı içemedim çünkü ılkkez gecıkıyorsum ve hamıle olduğumu hissedıyorsjm bekledım bugun gittim hemen kan verdım sonuç 31.49 doktor yoktu gösteremedım ben küçükte olsa var dıye bılıyorum gebelık ama sıLere danışmak ıstıyorum bu degerde gebelık varmıdır yanılıyormuyum lütfen cewp

Canım benim adete 3-4 gün kala 25 çıkmıştı doktpr var dedi ama seninkini bilemiyorum geç döllenmedir belki

Hamilesin canım inşallah sağlıkla devam eder. 48 saat sonra aynı laboratuvar da tekrar ölçüm yaptır insallah katlana katlana artar :)

10 değerin üstü pozitiftir cnm.
Hamilesin iki günde bir kan ver degerlerin ikiye katlanirsa gelişiyor demek.
Hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim canım benim yarın eşimin Doğum günü suprızım olsun Oyuzden Birn önce öğrenmek ıstedım çok ıstıyordu rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
Ne guzel bir dogum gunu hediyesi olacak :) sen yinede imkan bulursan yarin sabah da yaptir. 48 saat gecmese de gunde %60 i kadar artmissa daha emin olursun canm. Hayırlı olsun saglikla devam etsin insaallah..

Canım benim adete 3-4 gün kala 25 çıkmıştı doktpr var dedi ama seninkini bilemiyorum geç döllenmedir belki

Maşallah canımm sende Yen'i hamişsin rabbım kucağına sağlıkla almayı nasıl etsın ben yarın degerım yukselmısmı dıye tekrar kan testı yaptırıp doktora öle gıdecegım senın 25 çıktığın da ultrasonda belırtı gordümü yatın terstım 60 larda olması gerekıyor sonra gitsem doktora kese mi gorurmu

Kese daha görünmez canım ben bugün verdim 121 çıktı kese de görünmedi en az 1500 olması lazımmış görünmesi için

Kızlar 48 saat sonra yenıledım kan tahlılımı 31 den 106 ya çıkmış mükemmel artış olmuş %3 ikiz ıhtımalı var Aranızda yaşayan varmı bu durumu çok heyecanlandım ısterım ıkızım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…