• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 300 çıktı dış gebelik mi?

İlk gittiğimde adetime 10 gün vardı 300 çıktı 2 gün sonra 1500 çıktı hergün veya iki günde 2 katına çıkıyor diye biliyorum 😊
Benim sali gunu 289 cikti bakalim bugun kac çıkacak iyi yukselmis degerin masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin inşallah Allah razı olsun sizinde inşallah yüksek çıkar güzel haberler duyarız inşallah 😊
Ben 7 haftalik saniyodum dun doktora gttim 6.0 dedi sadece kese gozuktu bebek gozukmedi kilolu oldugum icin olabilirmis cok korkuyorum ya haftaya tekrar gel dedi boyle olan var mi acaba :(

Ben 7 haftalik saniyodum dun doktora gttim 6.0 dedi sadece kese gozuktu bebek gozukmedi kilolu oldugum icin olabilirmis cok korkuyorum ya haftaya tekrar gel dedi boyle olan var mi acaba :KK43:
Tebrik ederim canım Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🧿bende gittiğimde 5 haftalıktı iki hafta sonra gel dedi gittim kalp atışını dinledim korkulacak bişey olmaz Allahın izniyle ❣️

Amin canim cok tesekkur ederim suan 2 aylik olduk gayet iyiyiz sadece bende seker olmasi sikinti pazartesi dahiliyeye gidicem bakalim

Back