• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 3.6 artar mı acaba🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryakckn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
1.337
1.048
53
41
Merhaba bugün adet günüm ama adet olmadım kan testi yaptırdım beta hcg 3.6 çıktı benimle aynı durumu yaşayıp hamile olan varmı acaba yazabilir misiniz yükselir mi acaba😔

Merhaba bugün adet günüm ama adet olmadım kan testi yaptırdım beta hcg 3.6 çıktı benimle aynı durumu yaşayıp hamile olan varmı acaba yazabilir misiniz yükselir mi acaba😔
Negatif ama değerin şüpheli bence 2 gun sonra olmazsan tekrar ver

Adetin 10 gün geçmezse git derim ben. Senle aynı durumu yasayıp hamile olan da var olmayan da. Geç döllenme olduysa hamile kalmıs olabilirsin ama en dogru sonuc adetin 10. Günü. Bende senin gibi oldum 9. Gün regl oldum :D

Adetin 10 gün geçmezse git derim ben. Senle aynı durumu yasayıp hamile olan da var olmayan da. Geç döllenme olduysa hamile kalmıs olabilirsin ama en dogru sonuc adetin 10. Günü. Bende senin gibi oldum 9. Gün regl oldum :D
Tamam canım teşekkür ederim

Back