- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
Önemli olan çizginin günden güne koyulasması.Bende şimdi tekrar test yaptım yine çizgi var silik ama 3 tane yaptım üçüde yanlış çıkmaz herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli olan çizginin günden güne koyulasması.Bende şimdi tekrar test yaptım yine çizgi var silik ama 3 tane yaptım üçüde yanlış çıkmaz herhalde
Çizgi koyulasiyor ise vardır sürekli silik çıkıyorsa kimyasal da olabilir en garantisi kanHiç biseyi bu kadar hevesle takip etmemistim valla
2 kere kan verdim birini iki.gun öne 3. 20 cikti diğerini bugün sabah verdim pazar araya girdi diye pazartesi çıkacakmışÇizgi koyulasiyor ise vardır sürekli silik çıkıyorsa kimyasal da olabilir en garantisi kan
Mesela yarın sabah eğer elinizde varsa ilk idrarinizla bir test yapın bakalım koyulaşma varmi diğeri ile karşılaştırın pazartesiye kadar biraz daha içiniz rahatlamış olur2 kere kan verdim birini iki.gun öne 3. 20 cikti diğerini bugün sabah verdim pazar araya girdi diye pazartesi çıkacakmış
Sonuç 5 ten küçüktür diyor bu durumda gebelik yok gözüküyormerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Tamam mutlaka deniycem pazartesi de adet olmam lazım ok erken başladım onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum hepMesela yarın sabah eğer elinizde varsa ilk idrarinizla bir test yapın bakalım koyulaşma varmi diğeri ile karşılaştırın pazartesiye kadar biraz daha içiniz rahatlamış olur
Tabiki iyi düşünün ama ortada net birşey yokken erken başlamak hatta imza eklemek olurda olumsuz olursa sizi cok üzer. Yapmayın kendinize bunuTamam mutlaka deniycem pazartesi de adet olmam lazım ok erken başladım onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum hep
Bu ay bebek istedik zaten bilinçli yaptık herşeyi ovulasyon testi ile başladım önemli günlerimi degerlendirdim hepsini kendimde hissettiğim farklılıklarda var kaşık agrilarim ve ateş basmaları vs bilemiyorum tesadüfi olan bisey olmadığı için icimdende hissediyorum aslında olduğunu sadece değerlerle netleştirmek amacim.Tabiki iyi düşünün ama ortada net birşey yokken erken başlamak hatta imza eklemek olurda olumsuz olursa sizi cok üzer. Yapmayın kendinize bunu
Değer 5ten küçüktür yazıyor. Negatif demekYüksek ihtimalle evet canım gözün aydın
Sonucunuz ne oldu?Bu ay bebek istedik zaten bilinçli yaptık herşeyi ovulasyon testi ile başladım önemli günlerimi degerlendirdim hepsini kendimde hissettiğim farklılıklarda var kaşık agrilarim ve ateş basmaları vs bilemiyorum tesadüfi olan bisey olmadığı için icimdende hissediyorum aslında olduğunu sadece değerlerle netleştirmek amacim.
Hamileyim sonrasında 14.50 cikti hcg değerim haftaya salı da kontrole gidicem inşallahSonucunuz ne oldu?
Herkes sonucu sormuş, bende tebrik edeyim sizi. :)Hamileyim sonrasında 14.50 cikti hcg değerim haftaya salı da kontrole gidicem inşallah
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin inşallahHerkes sonucu sormuş, bende tebrik edeyim sizi. :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsunHamileyim sonrasında 14.50 cikti hcg değerim haftaya salı da kontrole gidicem inşallah
Çok t3sekkur ederimHayırlı olsun
Merhabalar hamileligimde 7. Haftamdayim dünde kalp atışlarını duydum bin şükür o zaman hissetmişim demek ki takvimi sanırım o niyetle yaptığımı düşünüyorum Yorumunuz biraz üzmüştü beni. Ama yinede teşekkür ederim yorumunuz için. Dilerim sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi.Sen cavabı vermiş gebelik takvimi eklemişsin bile. Ben kalp atışını duymayı beklemiştim. Kalp atışı duyulmadan tıbben sayılmıyor neredeyse
Niye uzuldunuz ki? Doktorlarin da soyledigi seyi soylemis Dogru bilgi vermisti yaniMerhabalar hamileligimde 7. Haftamdayim dünde kalp atışlarını duydum bin şükür o zaman hissetmişim demek ki takvimi sanırım o niyetle yaptığımı düşünüyorum Yorumunuz biraz üzmüştü beni. Ama yinede teşekkür ederim yorumunuz için. Dilerim sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi.
Kadının düşmanı yine kadınMerhabalar hamileligimde 7. Haftamdayim dünde kalp atışlarını duydum bin şükür o zaman hissetmişim demek ki takvimi sanırım o niyetle yaptığımı düşünüyorum Yorumunuz biraz üzmüştü beni. Ama yinede teşekkür ederim yorumunuz için. Dilerim sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi.
Güzel üslupla soyleyebilirdi diye düşündüm çünkü burda herkes bi umut bi hevesle soruyor birbirine nacizane fikrim tabiki ama bu yazıma da komik ifadesi bırakmasida ayrıca küstahça yazıkNiye uzuldunuz ki? Doktorlarin da soyledigi seyi soylemis Dogru bilgi vermisti yani
Kadının düşmanı yine kadın