• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 3.15

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
813
251
53
Kozlar merhaba . Ben bronşit olmuşum doktor bana antibiyotik verdi. 2 gündür içiyordum dün içime kurt düştü gittim kan verdim değerim 3.15 çıktı. Normalde hep < ile değer çıkıyordu. Bu arada ovülasyonla gördüm yumurtanın üzerinden 9 gün geçti çatlamanın 8 gün. Bu ay tek ilişki oldu oda 9 gün önce artma ihtimali var mı ilacı bıraktım …

Eklentiler

• E0EAFD69-4561-40A0-AB12-1D6A125BCEA5.jpeg
    E0EAFD69-4561-40A0-AB12-1D6A125BCEA5.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 52
Kozlar merhaba . Ben bronşit olmuşum doktor bana antibiyotik verdi. 2 gündür içiyordum dün içime kurt düştü gittim kan verdim değerim 3.15 çıktı. Normalde hep < ile değer çıkıyordu. Bu arada ovülasyonla gördüm yumurtanın üzerinden 9 gün geçti çatlamanın 8 gün. Bu ay tek ilişki oldu oda 9 gün önce artma ihtimali var mı ilacı bıraktım …
Canım artabilir bence iki gün sonra tekrar ver varsa kesin artar var diye düşünüyorum 😊

arada bi değer 2 gün sonra tekrarlamanız da fayda var

İnternetten en iyi erken gebelik testi markasına bakıp eve alın onlardanda öğrenebilirsiniz .

Mümkünse gidip acilde kan ver canım.
Benimde çatlamanın 7. Günü 1.20 çıktı 9. Günü 30 beta ile öğrendim. Artabilir kan ver bi sen gidip

Back