Beta hcg 2737 lekelenmem var yardimmm!!!! Lutfennn bakin

Sebepsizcekapattim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
225
131
23
Merhaba kizlar ben 4+5 haftalik hamileyim
9 aralik beta hcg 49
12 aralik beta hcg 237
14 aralik beta hcg 568
17 aralik beta hcg 1750
19 aralik beta hcg 2737

19 aralıkta pembemsi bir kanamam oldu jel seklindeydi 20 aralik bugun da koyu kahve azar azar leke geliyor. 19 aralikta devlete acile gittim yerlesme kanamasi olabilir ama ozel hastaneye gidin baktirin bizde suan kadin dogumcu yok dediler. Ozele gittim alttan muayene ettiler kese yok dis gebelik olabilir dediler ne yapacağımı bilmiyorum başına gelen var mi sizce yerlesme kanamasi mi dış gebelik mi cok korkuyorum progestan fitilimi kullanip duruyorum. Aşılama ile hamile kalmıştım. Çikolata kistlerim vardi lekelenmemi fotograf olarak biraktim kusura bakmayin simdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok erken. Doktor doktor gezmeyin sürekli vajinal baktirip uyarmayin. Fitilinizi kullanıp istirahat edin yatın bi süre biraz zaman geçsin merak ediyorsunuz biliyorum ama bende çok kanama yaşamıştım çokta doktor dolaştım en iyisi yatıp dinlenmek. Herhangi bi sikinti yogun kanama olmazsa haftaya cumaya filan gidin hem beta iyice yükselsin hem gebelik haftası büyüsün hem Karından baktırın.

Ay cok teşekkür ederimmm doğru diyorsunuz daha baska doktora gitmem bir sıkıntı olmadikca bol bol dinleniyorum peki normal mi bu kanama

Ay cok teşekkür ederimmm doğru diyorsunuz daha baska doktora gitmem bir sıkıntı olmadikca bol bol dinleniyorum peki normal mi bu kanama
Doktorum tüp bebek ve aşılama için doğaya aykırı bi işlem yapıyoruz bu işin normali sperm yumurtayla buluşur tuplerden geçer dollenir filan biz dışarıdan müdahaleyle aşağıdan tersten yapıyoruz bu işlemi tabiki komplikasyonlari olacak demişti. En büyük komplikasyonuda kanama alanları. Doğal yolla gebe kalanlarda bile kanama olabiliyoken tedaviyle gebe kalan bizlerde sanırım kanama durumu olmazsa olmaz geçici bi dönem olduğunu düşünün çok değil 12-13 haftalık olduğunda bu sıkıntılar geçecek daha ileride bebise hazırlıklar filan yeterince yorulacaksiniz şimdi vakit varken istirahat halindeyken planlamalarinizi filan yaparsınız notlarınızı alırsınız mümkün olduğunca istirahat edin fitil ilaç vs aksatmadan kullanın vajinal baktirip uyarmayin bol dua edin. Müjdeli haberleriniz olsun sağlıkla kucağınıza alın

Kızlar merhaba benimde 3. Gün embriyo 2 tane transfer yapıldı 13. Gün 75.6 16. Gün 177 17. Gün birden kanamam oldu hastaneye gittim rHim kalınlığı iyi defi beta hcg 265 çıktı progesteron 60 çıktı bu kanama neden olmuş olabilir doktor yoktu yarıntekrar arayacağım 2 gün sonra tekrar kan ver demişti

Progestan kullanmaman gerekiyor. Sağlıklı bı gebelik olsa iki katı artardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…