- 20 Mayıs 2021
- 57
- 51
- 3
- 35
- Konu Sahibi yavasgelguzelim
-
Evet canim. Hayirli olsunMerhaba kızlar,
SAT 23.04.2021 BAT bugündü ama henüz adet olmadım. Dün kaset test yapmıştım 2. çizgi silik çıktı. Bugün sağlık ocağında kan verdim Beta-hCG 27,5 çıktı sizce gebelik başlamış mıdır? Test fotoğrafını da ekliyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Hamilelik var ama evet artim normal olmali. Hamileliyin hiç bir haftasinda tam herşey yolunda diyerek sevinemiyoruz zaten. Ama olumsuz da dusunme. Şu an dollenme olmuş devami Allahin bileceyi iştir. InsaAllah hayirlisiyla sıkica tutunur sana yavrunÇok teşekkürler umut verdiniz.Doktor umutlanma cumartesi günü 2. Kez kan ver 2 katına yükselmesini bekle dedi.
Tebrikler erken oldugu icin digeri acik cizgi 15 gunluk falan sanirimMerhaba kızlar,
SAT 23.04.2021 BAT bugündü ama henüz adet olmadım. Dün kaset test yapmıştım 2. çizgi silik çıktı. Bugün sağlık ocağında kan verdim Beta-hCG 27,5 çıktı sizce gebelik başlamış mıdır? Test fotoğrafını da ekliyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Beta'ya göre 6-7 haftalık gibi. Adete göre kaç? Benim 10bin çıktığında aile hekimi 6 hafta demişti bana. ama ben 7. hafta doktora gitmiştim, kese ve bebeği görmüştük kalp atışını da duymuştukMerhaba kızlar hcg 15 bin çıktı 4-5 haftalık dedi doktora sizce bu değere göre daha büyük olması gerekmez mi
Kisiden kisiye degisiklik gosterebiliyorMerhaba kızlar hcg 15 bin çıktı 4-5 haftalık dedi doktora sizce bu değere göre daha büyük olması gerekmez mi
Gozun aydin benim en son 25.000 diBugün yine kan verdim beta hcg 239,1 çıktı. Sevinçliyim :)
Canım benimde ilk 40 çıktı sonra 91.1 başkada kan vermedim bekliycez artıkBugün yine kan verdim beta hcg 239,1 çıktı. Sevinçliyim :)
Bende 1 hazirana buldumAynen bekliyoruz canım. 9 hazirana doktor randevusu aldım bakalım.
5 artı 5 te görünür demi kese ben kese görmeye gidicem sonrada kalp atımı içinErkene bulmuşsun valla ben sabırsızlanıyorum. Biran önce doktora gitmek istiyorum
Canım sen kaç defa verdin kan ben daha iki kere verdimBugün yine kan verdim beta hcg 239,1 çıktı. Sevinçliyim :)
valla bilemiyorum kese ne zaman görünür, 5-6 hafta yazıyor internette. ben 6+5 de gideceğim belki kap atışı da duyulur.5 artı 5 te görünür demi kese ben kese görmeye gidicem sonrada kalp atımı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?