• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 2609?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Hanımlar adetime bi hafta kala tes yaptim bir umut silik cikinfa kan verdim 17.7 idi. 3 son somra tekrar yaptim 128 cikti. Bugunde adetimden 2 gun gecti yaptim 2609 cikti acabq çoğul gebelik olabilirmi bir arkadaş kqfamo cok karıştırdı çünkü adetim daha 2 gun gecti

Benim 1049 dan 3bine yukselmisti yani 3 kat ama cogul degil. Arkdsm adete 2 gun kala 78 le ogrendi ikiz cikti. Bu yuzden beta hcg nin tam olarak cogul gebelikle baglantisina pek inanmiyorum. 4 kat ve uzeri artiyormus bu arada sanirim.

Aslinda cok fark yok yani 6 gun gecmesiyle mesela verdigin gun de degerler sonucta yukselmeye devam ediyor illada herkeste 2 kat artmaz bence ortalamaya goredir bakarsin 1.5 kat artar bakarisn 2.5 3 arasi artar sende de belki bi gunde 2 kattan fazla artis oldu cok ucurum gibi farklar olmadigi icin korkma

Hanımlar adetime bi hafta kala tes yaptim bir umut silik cikinfa kan verdim 17.7 idi. 3 son somra tekrar yaptim 128 cikti. Bugunde adetimden 2 gun gecti yaptim 2609 cikti acabq çoğul gebelik olabilirmi bir arkadaş kqfamo cok karıştırdı çünkü adetim daha 2 gun gecti
Benim adet günümde 3985 çıktı çoğul gebelik değildi o yüzden senin de değildir

Back