Beta hcg 26.293.03 uı çoğul gebelik mi ?

asyafra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
12
3
1
30
Merhabalar yeni üye oldum bir şey sormak istiyorum son adet tarihi 14 aralık aile hekimine kan verdim beta hcg 26.293.03 değerinde çıktı sonuç açıklamasında 10.1 gebelik haftası diyor doktora gittiğimde bebeğin 6.4 haftalığa uyumlu olduğunu geç döllenme olduğunu yeni adet tarihi olarak 30 Aralık tarihini baz almamı söyledi. Benim sorum şu 14 aralığı baz alarak baktığımda bile 10 haftalık gebe olmuyorum yüksek bir değer ama çoğul gebelik değeri mi bilenler yazabilir mi lütfen ?

Canım merhaba doktorun nasıl yorum yaptı sordun mu ? Kese göründü mü peki ?

Canım 6 haftalıksa kese görünürdü diye düşünüyorum, kaç kese varsa o kadar bebiş var diye biliyorum. Senin kese gözükmedi mi

Evet kese var kalp atışı var ama 6.4 çok küçük olduğu için kalp atışını bile çok derinden duyduk kesenin içi de dolu doluydu sormak o an aklıma gelmedi beta hcgyi

Canım 6 haftalıksa kese görünürdü diye düşünüyorum, kaç kese varsa o kadar bebiş var diye biliyorum. Senin kese gözükmedi mi
Kese 1 tane gördük kalp atışını da aldık ama çoğul gebelik daha sonraki haftalarda belli oluyormuş sanırım

Kese 1 tane gördük kalp atışını da aldık ama çoğul gebelik daha sonraki haftalarda belli oluyormuş sanırım
Oy maşallah ne güzel, evet değer yüksek ama değere göre değil de keseye bakarak çoğul gebelik tespiti yapılıyor. Biraz daha bekleyin bakalımmm

Oy maşallah ne güzel, evet değer yüksek ama değere göre değil de keseye bakarak çoğul gebelik tespiti yapılıyor. Biraz daha bekleyin bakalımmm
Çok teşekkür ederim bazen bir kesede iki bebek olabiliyor ya ondan biraz tedirginim hayırlısı olur inşallah

Aslında evet o da ihtimal dahilinde ama bir bebiş gözükünce belki diğeri de gözükürdü ya da dediğin gibi sonradan belli olacak şimdi net bir şey söylemek zorr başka bilenler varsa daha tecrübeliler yardımcı olurlar belki daha benim de ilk gebeliğim yeniyim

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla bir an önce kucağına alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…