Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg değeriniz biraz düşük gibi görünüyor geç döllenme olmuş olabilir belkiKızlar silik çizgi gordum erken gebelik testinde reglime2 ila 5 gün arasında bi süre var az once kanda beta hcg 26.24 çıktı gebeliğin kaçıncı haftası bu. En son reglim 9 mart
Bu hangi marka bir de test sonucunda haftası yazarKızlar silik çizgi gordum erken gebelik testinde reglime2 ila 5 gün arasında bi süre var az once kanda beta hcg 26.24 çıktı gebeliğin kaçıncı haftası bu. En son reglim 9 mart
Yumurtlamam geç olmuştu. Onla alakalı mı acaba? Reglimin 19.gunu yumurtlamam olduHcg değeriniz biraz düşük gibi görünüyor geç döllenme olmuş olabilir belkiiki gün sonra tekrar kan verin iki katına yükselirse büyük olasılıkla sorun yoktur. Benim 1400ken doktor 4-5 haftalık demişti
Bazıları düşük dedi ben de biraz telaş yaptım4haftalik gebelik, hayırlısı olsun, iki günde bir bakarsın yüzde atmış ya da iki katı arasın da artış olursa sıkıntı olmaz inşallah
Markasını hiç hatırlamıyorum yaBu hangi marka bir de test sonucunda haftası yazar
Ay içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun sizdenNeye göre düşük, 5ten itibaren artması gerekiyor, iki üç gün önce yapsan testi belki daha en başında yakalayacaktin, iki üç gün sonra yapsan da daha yüksek yakalayacaktin, daha yükselmeden yakalamissin o kadar, saglicakla yükselir inşallah
Benimde reglime 2 kala 33 çıkmıştı bir hafta sonra gittiğimde 360 lardaydı. 4 hafta bilmem kaç gündü işte tabi kese falan gözükmedi. 6+4 te gittim sata göre 7+4 tü ama keseye göre 6+4 tü. Geç döllenme dedi doktor. Yani çokta sorun edilecek bir durum değil artar Allah'ın izni ileKızlar silik çizgi gordum erken gebelik testinde reglime2 ila 5 gün arasında bi süre var az once kanda beta hcg 26.24 çıktı gebeliğin kaçıncı haftası bu. En son reglim 9 mart
Çok teşekkürler içimi rahatlattınızBenimde reglime 2 kala 33 çıkmıştı bir hafta sonra gittiğimde 360 lardaydı. 4 hafta bilmem kaç gündü işte tabi kese falan gözükmedi. 6+4 te gittim sata göre 7+4 tü ama keseye göre 6+4 tü. Geç döllenme dedi doktor. Yani çokta sorun edilecek bir durum değil artar Allah'ın izni ile
İnsallah insallah çok teşekkürlerÜzmeyin kendinizi sadece yükselişe odaklanın bende 31 değer ile öğrendim güzel bir şekilde yükseldi değer![]()
Geç döllenme olmuştur korkmayın aşırı yükselmesi de sıkıntı benim 200-700-1400-20000 oldu güzel ilerliyor diye düşündüm kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum hcg kişiden kişiye değişiyo yüksekliği düşüklüğü inanın çok önemli değil sağlıkla kucağınıza alın inşallahYumurtlamam geç olmuştu. Onla alakalı mı acaba? Reglimin 19.gunu yumurtlamam oldu
Hepinizden Allah razı olaun içim rahatladı gerçekten. Çok teşekkür ediyorumGeç döllenme olmuştur korkmayın aşırı yükselmesi de sıkıntı benim 200-700-1400-20000 oldu güzel ilerliyor diye düşündüm kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum hcg kişiden kişiye değişiyo yüksekliği düşüklüğü inanın çok önemli değil sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()