Beta HCG 23,42

Hayırlısı olsun canım benim sanırım ben önceki gebeliğimden ötürü o tedirginliği üzerimden atamıyorum o yüzden yüreğim ferahlasın diye test yapacağım son bir kez daha 🤭😅🥹

Sonra burda birbirimize güzel haberler verelim inşeAllah 🥹
Anladım canımm Allah güzel haberler vermeyip nasip etsin ikimize de çarşamba günü inşallah :KK200:

Hiç öyle düşünmeyin tüm hamilelerin betası bir zamanlar 20 lerdeydi sonuçta🙈 Tamamen ne zaman öğrendiğinize bağlı bir şey bu.Yeterki düzenli artsın başlangıç değeri hiç önemli değil
O kadar rahatlattınız ki içimi, o kadar ferahlattınız ki Allah sizden razı olsun 🌸 İnşallah düzenli sağlıklı artış olur 🥹

Merhaba kafam cok karışık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hikayemi kısaca ozetleyim bayram haftası (günü tam hatırlamıyorum) İç camasirimda açık pembe 3 damla leke gördüm başka gelmedi devamında akıntı ile devam etti 14.15.16.17 günü kahverengi küçük küçük lekelenme yaşadım tabi bu aralar da göğüs dolgunluğu ve ucunda sizlama acı ara ara gelen,alt karın ağrısı,ara sıra kasık batması ve ara ara bel ağrılarım oldu bayramdan sonra test yaptım gölge şeklinde gördüm eşimde farketti 3 gün sonra tekrar yaptım test bozuk çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım(artımed marka) gozle görülür pozitif çıktı ancak artimed yalancı pozitif çıkardı daha önce bende güvenemiyorum ondan dolayı 4-5 gündür ise geceleri özellikle mide bulantım var,Eylül ayında düşük yaptım daha sonra belirti yaşayıp kan testi verdim hep negatif çıktı ondan dolayı çok yoruldum,üzüldüm sizce ne yapayım lütfen fikir verin 🥺

O kadar rahatlattınız ki içimi, o kadar ferahlattınız ki Allah sizden razı olsun 🌸 İnşallah düzenli sağlıklı artış olur 🥹
Sizden de razı olsun inşallah olucak inanıyorum 🥰 Tamamen erken öğrenmenin dezavantajı değerin henüz yüksek olmaması, hiç ona takılmayın siz😊

Merhaba kafam cok karışık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hikayemi kısaca ozetleyim bayram haftası (günü tam hatırlamıyorum) İç camasirimda açık pembe 3 damla leke gördüm başka gelmedi devamında akıntı ile devam etti 14.15.16.17 günü kahverengi küçük küçük lekelenme yaşadım tabi bu aralar da göğüs dolgunluğu ve ucunda sizlama acı ara ara gelen,alt karın ağrısı,ara sıra kasık batması ve ara ara bel ağrılarım oldu bayramdan sonra test yaptım gölge şeklinde gördüm eşimde farketti 3 gün sonra tekrar yaptım test bozuk çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım(artımed marka) gozle görülür pozitif çıktı ancak artimed yalancı pozitif çıkardı daha önce bende güvenemiyorum ondan dolayı 4-5 gündür ise geceleri özellikle mide bulantım var,Eylül ayında düşük yaptım daha sonra belirti yaşayıp kan testi verdim hep negatif çıktı ondan dolayı çok yoruldum,üzüldüm sizce ne yapayım lütfen fikir verin 🥺
Merhaba, şu an neden test yapmıyorsunuz? Baya zaman geçmiş anladığım kadarıyla.

Merhaba, şu an neden test yapmıyorsunuz? Baya zaman geçmiş anladığım kadarıyla.
Düşük yaptıktan sonra yine bu şekilde belirtiler yaşamıştım erken gebelik testleri pozitif çıkıyordu sevinip kan veriyordum negatif derken süreçler baya yıprattı şimdi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istiyorum çünkü sonrasında psikolojik olarak zor oluyor emin olamadım

Ancak ilk defa o şekilde pembe damla geldi araştırdığim kadar ile yumurtlama döneminde de olabiliyormuş sizlerin tecrübelerinden de fikir almak isterim

Düşük yaptıktan sonra yine bu şekilde belirtiler yaşamıştım erken gebelik testleri pozitif çıkıyordu sevinip kan veriyordum negatif derken süreçler baya yıprattı şimdi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istiyorum çünkü sonrasında psikolojik olarak zor oluyor emin olamadım
Çok iyi anlıyorum, ben de geçtim aynı süreçlerden.Ama öğrenmenin de tek bir yolu var maalesef.Ne kadarlık bir gecikmeniz var? Eğer gecikme süreniz fazlaysa gebelik testi çok koyu çıkar zaten, yalancı pozitif gibi olmaz.

Çok iyi anlıyorum, ben de geçtim aynı süreçlerden.Ama öğrenmenin de tek bir yolu var maalesef.Ne kadarlık bir gecikmeniz var? Eğer gecikme süreniz fazlaysa gebelik testi çok koyu çıkar zaten, yalancı pozitif gibi olmaz.
Bende pkos var 🤦‍♀️ ondan dolayı 1 ay oluyorsam çok uzun süre olmuyorum onu da kestiremiyorum allak bullak oldum

30-35 günde bir regl oluyorum. SAT 22 Mart, BAT 21-26 Nisan arası. Sabah test yaptım biri silik çizgi çıktı kaset test pozitif çıktı. Kan verdim Beta HCG 23.42 çıktı. Doktor pozitiflik görünüyor ama daha çok düşük bir değer kesin pozitiflik var diyemeyiz 2 gün sonra yükselme var mı diye tekrarlatmanız gerekiyor dedi. Regl olmam gereken ya ilk gün ya da reglmin ilk gününe 3-4 kalmış gün olabilir pcos olduğu için tam emin olamıyorum. Gebelik var mı bu değerde?
Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtin varmiydi

Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtin varmiydi
Merhaba inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 Mide bulantısı, baş dönmesi, karınımda gaz ve arada bir de kasığıma hafif hafif ağrı giriyor belirtilerim bunlar

Merhaba inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 Mide bulantısı, baş dönmesi, karınımda gaz ve arada bir de kasığıma hafif hafif ağrı giriyor belirtilerim bunlar
Ya bende de kasıklarıma kramp giriyor ve gaz var bide aşırı uyku basıyor her dk ani hareketlerde gözüm kararıyor o kdr regle 8 gün var yumurta catlayali 1 hafta oldu

Back
X