Beta HCG 23,42

areseyna

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
72
50
18
30-35 günde bir regl oluyorum. SAT 22 Mart, BAT 21-26 Nisan arası. Sabah test yaptım biri silik çizgi çıktı kaset test pozitif çıktı. Kan verdim Beta HCG 23.42 çıktı. Doktor pozitiflik görünüyor ama daha çok düşük bir değer kesin pozitiflik var diyemeyiz 2 gün sonra yükselme var mı diye tekrarlatmanız gerekiyor dedi. Regl olmam gereken ya ilk gün ya da reglmin ilk gününe 3-4 kalmış gün olabilir pcos olduğu için tam emin olamıyorum. Gebelik var mı bu değerde?

5 üstü gebelik demek hayırlı olsun 2 gün arayla kan ve artış duzenliyse sorun yok

Bende de pcos var ama geçen ay klomen kullanmıştım o yüzden bu ay adetimin vaktinde geleceğini düşünüyorum. Buna göre adetime 3 gün var. 10 nisanda yumurtlamam oldu yumurtlamadan sonraki 11. Gün sabah test yaptım pozitif çıktı kan verdim 27.98 çıktı bende tıpkı sizin gibi endişeliyim. Üstelik şubatta kimysal gebelik geçirdim yine aynısı olur diye çok korkuyorum. Birbirimize dua edelim. İnşeAllah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Ayy birbirimize iyi haberlerle gelelim inşallahhh sağlıklı bebeklere sağlıklı bir şekilde gebeyizdir inşallahhh Siz kimyasal gebelik yaşadığınızda betanı kaçtı?

Ayy birbirimize iyi haberlerle gelelim inşallahhh sağlıklı bebeklere sağlıklı bir şekilde gebeyizdir inşallahhh Siz kimyasal gebelik yaşadığınızda betanı kaçtı?
Ben şubat ayında adetime 1 gün kala 35 ile öğrendim. 2 gün sonra ise 22 ye düştü. Bu ay ise adetime 3 gün kala 27.98 ile öğrendim. O yüzden biraz daha umudum fazla bu ay çünkü henüz 3 gün kala bu değerin olması 1 gün kalaya kadar 2 katına çıkarsa iyi olur diye düşünüyorum. Ama gözlemlediğim kadarıyla önemli olan ilk değerden ziyade sağlıklı yükselip yükselmemesi

Bibirimize bolca dua edelim şimdi nasıl 2 gün bekleyeceğim çok sabırsızım

Ay evet öyleymiş ben de sabahtan beri araştırıyorum. Önemli olan yükselişiymiş. 9 ile öğrenen biri yazdı bana 34 haftalık gebeyim diye. Umut ışığı bunlar tabi, inşallah biz de sağlıklı gebeyizdir <3
Bibirimize bolca dua edelim şimdi nasıl 2 gün bekleyeceğim çok sabırsızım
O kadar zor ki zaman geçmiyor sanki uyku da tutmuyoooorr çarşamba mı vereceksiniz siz de?

İnşeAllah canım benim Rabbim bizi çiçeklendirsin evet bende çarşamba günü vereceğim ama zaman nasıl geçer bilmiyorum yarın sabah tekrar test yapacağım çizgide koyulaşma olup olmadığına bakacağım inşeAllah koyulaşma olur en azından içim biraz daha mutmain olur

Ay inşallahhhh Rabbim bize sağlıklı evlatlarımızla sağlıklı gebelikler nasip etsin, sevinçlerimizi yarıda bırakmasın inşallah Ben bilerek test falan almadım tekrar, akışına bıraktım çarşambaya kadar bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz

Hayırlısı olsun canım benim sanırım ben önceki gebeliğimden ötürü o tedirginliği üzerimden atamıyorum o yüzden yüreğim ferahlasın diye test yapacağım son bir kez daha

Sonra burda birbirimize güzel haberler verelim inşeAllah

Teşekkür ederim, inşallah düzenli olur. 20li değerlerle kimyasal yaşayanlar olmuş çok endişeliyim şu an 2 gün geçmeyecek gibi
Hiç öyle düşünmeyin tüm hamilelerin betası bir zamanlar 20 lerdeydi sonuçta Tamamen ne zaman öğrendiğinize bağlı bir şey bu.Yeterki düzenli artsın başlangıç değeri hiç önemli değil

Hiç öyle düşünmeyin tüm hamilelerin betası bir zamanlar 20 lerdeydi sonuçta Tamamen ne zaman öğrendiğinize bağlı bir şey bu.Yeterki düzenli artsın başlangıç değeri hiç önemli değil
Merhaba benimde reglden 2 gün önce beta 30 regl günü 98 sizce güzel ilerliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…