BETA HCG 2249 NORMAL MI RISKLI MI?

Ya benimde arada kahverengi akintilarim oluyor doktor eger kirmiziya donerse ve duzenli kasik sancisi olursa gel dedi sende oluyor mu
Düzenli kasık sancım yok arada hafif oluyor. Ama leke geliyor akıntı şeklinde iş yapınca ayakta durunca özellikle tuvalet dışında kalkmayacağım artık. Doktora yazdım hemen miktarı artarsa gel yoksa panik yapma 2 hafta sonra gel dedi. Bende en başından beri geliyor. Doktor baktı gayet sağlıklı dedi herşey yolunda kese yerleşimi boyutu bebek dedi. Ama leke geliyor işte. Sende de leke değilde akıntı şeklinde mi? Birde progestan kullanıyor muydun

Ya inanirmisin az once lavaboya gittim ve pembe akintim pecetete sildikce geliyor doktorumda bugun yarin yok napicam cok korkuyorum ya of pazartesiye kadar nasil beklicem niye oluyor ki boyle 2.adet tarihim geldi ondan mi acaba ya

Progestan ilk hafta kullandim sonra gerek yok demisti doktor

Ya inanirmisin az once lavaboya gittim ve pembe akintim pecetete sildikce geliyor doktorumda bugun yarin yok napicam cok korkuyorum ya of pazartesiye kadar nasil beklicem niye oluyor ki boyle 2.adet tarihim geldi ondan mi acaba ya
Bence progestana devam etmelisin doktoruna mesaj at. Çok normal benim de adet tarihinde 3 4 gün çok az lekeli akıntı geldi geçti. Daha öncede oldu. Ayaklarını yukarı kaldır uzat çok kalkma bende pzt randevu aldım nolur nolmaz

Bu haftada progesteron devir daim oluyormuş herhalde bebeğe ondan da olabilirmiş normalmiş ama gene de ağır iş yapma

Igne ve duptaston verdi canim simdilik biraz azaldi gibi ama peceteye silince geliyor insallah bizi birakmaz bebisimiz
İnşallah bir şey olmaz Nazlı bebişler. Bende de geliyor kesiliyor aradan zaman geçiyor iş yapıyorum tekrar geliyor en iyisi yatmak dedim

Benim de adetin 2. Günü 1128 çıkmıştı bebek hep önden gitti erken döllenme dedi doktor muhtemelen beklenen den 5-6 gün önce döllenmis dedi, suan 12 haftaligiz , saglikliyiz cok şükür

Yumurtlama önden gidiyordur muhtemelen erken döllenmiş tır hamileliğinin tadını çıkar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…