- 21 Nisan 2022
- 47
- 12
- 18
- Konu Sahibi MaryJane25
-
Erken dollenmıstır olabılır:))korkma 2. Kan tahlılın bellı eder:) az cok:) kese kac mmArkadaslar adetim 1gun gecikti beta hcg 2249 cikti doktor cok sasirdi bu kadar yuksek.olamaz dedi vajinal ultrason yapti kucucuk bir kesecik gordu dis gebelikten suphelenmiyorum 4gun somra yine gel dedi ama beta 2249 cikmasi cok sasirtti bende cok korktum sizce normalmi sizdede oyle ciktigi oldumu?
Ay insallah ya bos yere panik yapiyorum dimi yani normalde diger kadinlarda 200 300 cikan sey bende 2249cikinca cok korktum doktorda cok sasirdi belki ikizdir dedi ama bilemedim yaNeden olamasin ki :) erken dollenmistir hiç endişelenme sağlıkla ilerlesin inşallah
Aynen ikiz de olabilir tam dollenme zamanını bilemedigimiz için bence az ya da cok demektense bundan sonraki sürecin takibi önemliAy insallah ya bos yere panik yapiyorum dimi yani normalde diger kadinlarda 200 300 cikan sey bende 2249cikinca cok korktum doktorda cok sasirdi belki ikizdir dedi ama bilemedim ya
Bende beklenen adet gününde 1695 değer ile öğrenmiştim gebeliğimi ikiz olabilir dediler 7 yaşında oğlum şimdi merak etme olabiliyor :)Arkadaslar adetim 1gun gecikti beta hcg 2249 cikti doktor cok sasirdi bu kadar yuksek.olamaz dedi vajinal ultrason yapti kucucuk bir kesecik gordu dis gebelikten suphelenmiyorum 4gun somra yine gel dedi ama beta 2249 cikmasi cok sasirtti bende cok korktum sizce normalmi sizdede oyle ciktigi oldumu?
Ikiz olabilir)) korkma canim,esas kese gorunmusse hic bir problem yokArkadaslar adetim 1gun gecikti beta hcg 2249 cikti doktor cok sasirdi bu kadar yuksek.olamaz dedi vajinal ultrason yapti kucucuk bir kesecik gordu dis gebelikten suphelenmiyorum 4gun somra yine gel dedi ama beta 2249 cikmasi cok sasirtti bende cok korktum sizce normalmi sizdede oyle ciktigi oldumu?
Ay allah razi olsun hepinizden cok rahatladim kendi kendime kuruntu yapmisim yaBende beklenen adet gününde 1695 değer ile öğrenmiştim gebeliğimi ikiz olabilir dediler 7 yaşında oğlum şimdi merak etme olabiliyor :)
Benim adete iki gün varken 3400 çıkmıştıArkadaslar adetim 1gun gecikti beta hcg 2249 cikti doktor cok sasirdi bu kadar yuksek.olamaz dedi vajinal ultrason yapti kucucuk bir kesecik gordu dis gebelikten suphelenmiyorum 4gun somra yine gel dedi ama beta 2249 cikmasi cok sasirtti bende cok korktum sizce normalmi sizdede oyle ciktigi oldumu?
Bu arada muhtemel doğum zamanımız aynıArkadaslar adetim 1gun gecikti beta hcg 2249 cikti doktor cok sasirdi bu kadar yuksek.olamaz dedi vajinal ultrason yapti kucucuk bir kesecik gordu dis gebelikten suphelenmiyorum 4gun somra yine gel dedi ama beta 2249 cikmasi cok sasirtti bende cok korktum sizce normalmi sizdede oyle ciktigi oldumu?
Yaa cok rahatladim suan benimde sat 21 temmuz canimmm,persembe gunu randevum var sen kalp atisini duydun muBu arada muhtemel doğum zamanımız aynıson adet tarihinizin ilk günü nedir benim 22 temmuz
Evet kalp atışını duydum çok şükürYaa cok rahatladim suan benimde sat 21 temmuz canimmm,persembe gunu randevum var sen kalp atisini duydun mu
Ya inan sunu kimse soylemedi biliyomusun. Peki kacinci haftada karindna gordun ben tam 8.haftamda muayene gitcem 6.haftada cataldan kalp atisi duyduk simdi de yine heyecanlandim buyumustur insallah diyeEvet kalp atışını duydum çok şükürdeğerin çok güzel sağlıklı gebelik olduğunun göstergesi güzel zamanda erken yumurtlamışsın benim gibi galiba içini ferah tut.
Büyümüştür tabiYa inan sunu kimse soylemedi biliyomusun. Peki kacinci haftada karindna gordun ben tam 8.haftamda muayene gitcem 6.haftada cataldan kalp atisi duyduk simdi de yine heyecanlandim buyumustur insallah diye
Ya bjsey sorucam allah korusun anormal bisey olsa kalbi filab durduysa bi belirti olurmuydu ilk gebelik cok tecrubesizim ve inan cok istiyodum kac aydir korkuyorum bisey olur diyeBüyümüştür tabiben 6+3 de karından kalp atışı duyuldu vajinadan bakamıyorlar bana başta leke sorunu yaşamıştım bebek yerleşirken senin baya yakın zaman ozaman. Ben 12. Haftada gidicem bakalım
Yani onu ben bilemiyorum ama kalbi duran bebek düşük olur herhalde. Allah'ın izniyle bir şey olmaz o kadar önce düşünmemek gerekiyor daha 32 hafta var var uzun bir süreçYa bjsey sorucam allah korusun anormal bisey olsa kalbi filab durduysa bi belirti olurmuydu ilk gebelik cok tecrubesizim ve inan cok istiyodum kac aydir korkuyorum bisey olur diye
Kalp atışını duydunuz muYaa cok rahatladim suan benimde sat 21 temmuz canimmm,persembe gunu randevum var sen kalp atisini duydun mu
Evet canimmm dun gittim buyumus bebisim kalp atisinida duydum cok sukurKalp atışını duydunuz mu
Çok sevindim. Bende leke problemi devam ediyor kısa sürede tekrar gideceğim umarım sağlıklıdır.Evet canimmm dun gittim buyumus bebisim kalp atisinida duydum cok sukursimdi sira tarama testlerinde ay onlarda cok heyecanli rabbim hepimize ter temiz sonuclar versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?