BETA HCG 2249 NORMAL MI RISKLI MI?

MaryJane25

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
47
12
18
Arkadaslar adetim 1gun gecikti beta hcg 2249 cikti doktor cok sasirdi bu kadar yuksek.olamaz dedi vajinal ultrason yapti kucucuk bir kesecik gordu dis gebelikten suphelenmiyorum 4gun somra yine gel dedi ama beta 2249 cikmasi cok sasirtti bende cok korktum sizce normalmi sizdede oyle ciktigi oldumu?

Arkadaslar adetim 1gun gecikti beta hcg 2249 cikti doktor cok sasirdi bu kadar yuksek.olamaz dedi vajinal ultrason yapti kucucuk bir kesecik gordu dis gebelikten suphelenmiyorum 4gun somra yine gel dedi ama beta 2249 cikmasi cok sasirtti bende cok korktum sizce normalmi sizdede oyle ciktigi oldumu?
Erken dollenmıstır olabılır:))korkma 2. Kan tahlılın bellı eder:) az cok:) kese kac mm

Ama adetimi oldum gayette duzgun bir sekilde kesenin boyutunu soylemedi canim kucucuk dedi kesecik hatta olusuyor dedi cok korkmaya basladim ya yuksek olmasi risklimi 2iz olabilirmi

Neden olamasin ki :) erken dollenmistir hiç endişelenme sağlıkla ilerlesin inşallah

Ay insallah ya bos yere panik yapiyorum dimi yani normalde diger kadinlarda 200 300 cikan sey bende 2249cikinca cok korktum doktorda cok sasirdi belki ikizdir dedi ama bilemedim ya
Aynen ikiz de olabilir tam dollenme zamanını bilemedigimiz için bence az ya da cok demektense bundan sonraki sürecin takibi önemli

Bende beklenen adet gününde 1695 değer ile öğrenmiştim gebeliğimi ikiz olabilir dediler 7 yaşında oğlum şimdi merak etme olabiliyor :)

Ikiz olabilir)) korkma canim,esas kese gorunmusse hic bir problem yok

Benim adete iki gün varken 3400 çıkmıştı ☺️ ve doktor değerin normal çok güzel demişti

Bu arada muhtemel doğum zamanımız aynı ☺️ son adet tarihinizin ilk günü nedir benim 22 temmuz ☺️

Yaa cok rahatladim suan benimde sat 21 temmuz canimmm,persembe gunu randevum var sen kalp atisini duydun mu
Evet kalp atışını duydum çok şükür ☺️ değerin çok güzel sağlıklı gebelik olduğunun göstergesi güzel zamanda erken yumurtlamışsın benim gibi galiba ☺️ içini ferah tut.

Evet kalp atışını duydum çok şükür ☺️ değerin çok güzel sağlıklı gebelik olduğunun göstergesi güzel zamanda erken yumurtlamışsın benim gibi galiba ☺️ içini ferah tut.
Ya inan sunu kimse soylemedi biliyomusun. Peki kacinci haftada karindna gordun ben tam 8.haftamda muayene gitcem 6.haftada cataldan kalp atisi duyduk simdi de yine heyecanlandim buyumustur insallah diye

Ya inan sunu kimse soylemedi biliyomusun. Peki kacinci haftada karindna gordun ben tam 8.haftamda muayene gitcem 6.haftada cataldan kalp atisi duyduk simdi de yine heyecanlandim buyumustur insallah diye
Büyümüştür tabi☺️ ben 6+3 de karından kalp atışı duyuldu vajinadan bakamıyorlar bana başta leke sorunu yaşamıştım bebek yerleşirken ☺️ senin baya yakın zaman ozaman. Ben 12. Haftada gidicem bakalım ☺️

Büyümüştür tabi☺️ ben 6+3 de karından kalp atışı duyuldu vajinadan bakamıyorlar bana başta leke sorunu yaşamıştım bebek yerleşirken ☺️ senin baya yakın zaman ozaman. Ben 12. Haftada gidicem bakalım ☺️
Ya bjsey sorucam allah korusun anormal bisey olsa kalbi filab durduysa bi belirti olurmuydu ilk gebelik cok tecrubesizim ve inan cok istiyodum kac aydir korkuyorum bisey olur diye

Ya bjsey sorucam allah korusun anormal bisey olsa kalbi filab durduysa bi belirti olurmuydu ilk gebelik cok tecrubesizim ve inan cok istiyodum kac aydir korkuyorum bisey olur diye
Yani onu ben bilemiyorum ama kalbi duran bebek düşük olur herhalde. Allah'ın izniyle bir şey olmaz o kadar önce düşünmemek gerekiyor daha 32 hafta var var uzun bir süreç ☺️

Evet canimmm dun gittim buyumus bebisim kalp atisinida duydum cok sukur🙏 simdi sira tarama testlerinde ay onlarda cok heyecanli rabbim hepimize ter temiz sonuclar versin insallah🙏🙏
Çok sevindim. Bende leke problemi devam ediyor kısa sürede tekrar gideceğim umarım sağlıklıdır.

Back