- 14 Mart 2025
- 76
- 34
- 3
- Konu Sahibi saturnhalkasii
KIZLARRRR dün testimi atmıştım silik çizgi vardı, bugün az önce belli oldu kan testi sonucum değer 20 gelmiş ama hesaplarıma göre neredeyse 4 haftalık. Bana baya az gibi geldi sizce az mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz kaç gün gecikti? 48 saatte bir iki kat artış önemli, takip edin bence. Tahmini 1500 3000 Li değerlerden sonra da kese görünüyor. Hayırlı olsun şimdiden.KIZLARRRR dün testimi atmıştım silik çizgi vardı, bugün az önce belli oldu kan testi sonucum değer 20 gelmiş ama hesaplarıma göre neredeyse 4 haftalık. Bana baya az gibi geldi sizce az mi
Hayırlı olsun.onemli olan sayının iki günde bir artış göstermesi. siz bir iki kere daha kan verin iki gun arayla bu süreci de dinlenerek geçirin inşallah sağlıkla ilerler.KIZLARRRR dün testimi atmıştım silik çizgi vardı, bugün az önce belli oldu kan testi sonucum değer 20 gelmiş ama hesaplarıma göre neredeyse 4 haftalık. Bana baya az gibi geldi sizce az mi
Geç döllenme olabilir 2 gün sonra verdiğiniz kanda daha belli olur sağlıklı olduğu şimdiden kendinizi böyle yormayın zihin olarakKIZLARRRR dün testimi atmıştım silik çizgi vardı, bugün az önce belli oldu kan testi sonucum değer 20 gelmiş ama hesaplarıma göre neredeyse 4 haftalık. Bana baya az gibi geldi sizce az mi
Adetiniz kaç gün gecikti? 48 saatte bir iki kat artış önemli, takip edin bence. Tahmini 1500 3000 Li değerlerden sonra da kese görünüyor. Hayırlı olsun şimdiden.
Hayırlı olsun.onemli olan sayının iki günde bir artış göstermesi. siz bir iki kere daha kan verin iki gun arayla bu süreci de dinlenerek geçirin inşallah sağlıkla ilerler.![]()
Hepinize teşekkür ederim, reglim 2-3 gün gecikti o nedenle böyle düşündüm ama döngüm çok kısa, belki de geç döllenme bilmiyorum. Dediğiniz gibi takip edeceğimGeç döllenme olabilir 2 gün sonra verdiğiniz kanda daha belli olur sağlıklı olduğu şimdiden kendinizi böyle yormayın zihin olarak
Hepinize teşekkür ederim, reglim 2-3 gün gecikti o nedenle böyle düşündüm ama döngüm çok kısa, belki de geç döllenme bilmiyorum. Dediğiniz gibi takip edeceğim![]()
Merhabalar, iki gün sonra 80lerde çıktı bugün tekrar kan verdim bekliyorum sonucu yarın çıkacakMerhaba sonucunuz nedir benim çatlatma iğnesi vurduktan 13 gün sonra 21.55 çıktı
İkinci kan tahlilini beklerken resmen zaman geçmedi ve çok stres yaptım, size tavsiyem oyalanacak bir şeyler bulun sürekli düşündükçe sizi ve dolayısıyla bebeğinizi de kötü etkiliyor.Merhaba sonucunuz nedir benim çatlatma iğnesi vurduktan 13 gün sonra 21.55 çıktı
Yarın öğlen vericem tekrardan kan umarım yüksek çıkar değerimİkinci kan tahlilini beklerken resmen zaman geçmedi ve çok stres yaptım, size tavsiyem oyalanacak bir şeyler bulun sürekli düşündükçe sizi ve dolayısıyla bebeğinizi de kötü etkiliyor.
Benzer sonucu olan arkadaşlar da görürse ve paylaşım yapabilirse çok sevinirim![]()
Bende size birşey sorabilir miyim bende bugün çatlatma iğnesi oldum gündüz 11 de doktor 36 saat sonra ilişki dedi de biz dünü degerlendirmedik bugünde iğne günü degerlendirmiyoruz bir problem olur mu acaba siz ne zaman olmustunuzMerhaba sonucunuz nedir benim çatlatma iğnesi vurduktan 13 gün sonra 21.55 çıktı
Bak kuşum ben ayın 6 sında öğlen 12 de vurdurdum sonraki gün gece 12 de ilişki oldu bir sonra ki akşam 8,9 gibi oldu bir gün bekledik sonra iki gün üst üste yaptık akşam yine 8,9 gibiBende size birşey sorabilir miyim bende bugün çatlatma iğnesi oldum gündüz 11 de doktor 36 saat sonra ilişki dedi de biz dünü degerlendirmedik bugünde iğne günü degerlendirmiyoruz bir problem olur mu acaba siz ne zaman olmustunuz
Çok teşekkür ederim bende 11 de vuruldum bugün o zaman yarın akşam 11 de ilişki olacak sonrası olur zaten bilgilendirdigin için sağol canım bir tane ancak yumurtam gelişti zaten 20 mm ovitrelle yoktu bende panapeptly mi ne öyle bir çatlatma igemsi oldum inşallah tutar yaBak kuşum ben ayın 6 sında öğlen 12 de vurdurdum sonraki gün gece 12 de ilişki oldu bir sonra ki akşam 8,9 gibi oldu bir gün bekledik sonra iki gün üst üste yaptık akşam yine 8,9 gibi
İnşallah canım benimde 1 tane yumurtam 20 mm olmuştu kendini sıcak tut her ilişkiden sonra bol bol eşinle fındık badem ceviz yiyin sen mutlaka havuç kuru üzüm kuru incir yeÇok teşekkür ederim bende 11 de vuruldum bugün o zaman yarın akşam 11 de ilişki olacak sonrası olur zaten bilgilendirdigin için sağol canım bir tane ancak yumurtam gelişti zaten 20 mm ovitrelle yoktu bende panapeptly mi ne öyle bir çatlatma igemsi oldum inşallah tutar yasenin de değerin artar canm
![]()
Öyle yapacağım canım rabbim büyüktür inşallah 3 senenin sonunda biz de evlat sahibi olabilirizİnşallah canım benimde 1 tane yumurtam 20 mm olmuştu kendini sıcak tut her ilişkiden sonra bol bol eşinle fındık badem ceviz yiyin sen mutlaka havuç kuru üzüm kuru incir ye
İnşallah inşallah bize de 3 sene olacak nerdeyseÖyle yapacağım canım rabbim büyüktür inşallah 3 senenin sonunda biz de evlat sahibi olabiliriz![]()
Adetin kaç gün geçti canım birde önemli olan iki günde bir artması korkma stres yapma inşallah seninle olur bebeğin bende ilk gevelikde bir sene önce böyle yüksekti değer kimyasalla sonuçlanmıştı ama ablaminki böyle bir değerdi devam etti onun kiMerhaba kızlar. Sonuçlarım böyle çıkmış. Bana da yardımcı olur musunuz? Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti ama bu değer çok düşük değil mi? Korkuyorum. İlk gebeliğimi 236 ile öğrenmiştim. Kimyasal gebelikti, düştü.
Adet gecikmemin birinci günündeyim henüzAdetin kaç gün geçti canım birde önemli olan iki günde bir artması korkma stres yapma inşallah seninle olur bebeğin bende ilk gevelikde bir sene önce böyle yüksekti değer kimyasalla sonuçlanmıştı ama ablaminki böyle bir değerdi devam etti onun ki
Belki geç döllenme olmuş olabilir içini rahat tut iyi olacağını dusunAdet gecikmemin birinci günündeyim henüz
İnşallah öyledir. Teşekkür ederimBelki geç döllenme olmuş olabilir içini rahat tut iyi olacağını dusun![]()