• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg 2 ye katlamasada sağlıklı gebelik geçiren varmı??

Şuan başka bir doktorla görüştüm çok çok yüksek bir ihtimalle sağlıklı değil dedi. Umut etmeyi bırak der gibi konuştu.
Sanıyorum artık kendimi hazırlama vakti. Umut edeek daha fazla canımı acıtmayayım:(

nolur banada verin bu umuttan cok ihtycam var degerim sdce 144ten 171 e cikti 2 gunde . kahrolddm. umur varmi
merhabalar bende onceden bir boş gebelik geçirdim şuan hamileyim ilk beta hcg sonucum 477 ydi iki gün sonra tekrar yapalım dedi doktorum 1097 çıktı iki gün sonra bir daha yaptım 1700 çıktı iki yükselmedi korkuyorum ne yapmam gerek

arkadaşlar beta hcg değerim tam olarak 2 ye katlamıyor daha kesede görülmedi en son 60dan 160 a çıktı 4 gün içinde ağrım ve kanamam yok başlarda böyle gidip dış gebelik şüphesi olup normale dönen varmı çok korkuyorum ne olur yardımcıolsun birileri doktor ya geç döllenme olmuş yada dış geb.olabilir dedi
Bir betayla sıkıntıya girmeyin bir iki kez daha verin illa iki kat yükselmesine gerek yok en az 60lik yeterli

Back
X