arkadaşlar beta hcg değerim tam olarak 2 ye katlamıyor daha kesede görülmedi en son 60dan 160 a çıktı 4 gün içinde ağrım ve kanamam yok başlarda böyle gidip dış gebelik şüphesi olup normale dönen varmı çok korkuyorum ne olur yardımcıolsun birileri doktor ya geç döllenme olmuş yada dış geb.olabilir dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg 2 ye katlamasada sağlıklı gebelik geçiren varmı??
- Konu Sahibi esmiras
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım öncelikle merhaba benimde değerim ikiye katlayarak yükselmedi dr olumsuz bakıyordu bende çok ağlamıştım ama çok şükür oğlum bırakmadı beni şuan 28. haftadayım umarım seninde herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursunarkadaşlar beta hcg değerim tam olarak 2 ye katlamıyor daha kesede görülmedi en son 60dan 160 a çıktı 4 gün içinde ağrım ve kanamam yok başlarda böyle gidip dış gebelik şüphesi olup normale dönen varmı çok korkuyorum ne olur yardımcıolsun birileri doktor ya geç döllenme olmuş yada dış geb.olabilir dedi
canım öncelikle merhaba benimde değerim ikiye katlayarak yükselmedi dr olumsuz bakıyordu bende çok ağlamıştım ama çok şükür oğlum bırakmadı beni şuan 28. haftadayım umarım seninde herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun
gerçektenmi çok sevindim ya inşallah hamileliğini sorunsuz tamamlar bebeğini kucağına alırsın seninde benimki kadar düşükmüydü
gerçektenmi çok sevindim ya inşallah hamileliğini sorunsuz tamamlar bebeğini kucağına alırsın seninde benimki kadar düşükmüydü
benm değerim 58di 4gün sonra 62.45ti bugn tekrar yaptrdm sonucu bekliyrm doktorum hiç iyi bakmıyor hayrlısı
canım öncelikle merhaba benimde değerim ikiye katlayarak yükselmedi dr olumsuz bakıyordu bende çok ağlamıştım ama çok şükür oğlum bırakmadı beni şuan 28. haftadayım umarım seninde herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun
biraz ayrıntılı anlatırmısın yasadıklarını?
arkadaşlar beta hcg değerim tam olarak 2 ye katlamıyor daha kesede görülmedi en son 60dan 160 a çıktı 4 gün içinde ağrım ve kanamam yok başlarda böyle gidip dış gebelik şüphesi olup normale dönen varmı çok korkuyorum ne olur yardımcıolsun birileri doktor ya geç döllenme olmuş yada dış geb.olabilir dedi
cnm benm son adetmn ilk gnü 11aralık 11ockta 58di dün 62 bugnde 65 bu akşam doktora gttm geç döllenme dedi ultrasndan baktı bnurda yer yapmaya çalışıo dedi morallermzi bozmamak lazımmm ctesi tekrar gidicem bakalım hayrlısııı bebeklermz bizi bırakmıcakk allahn izniyle bol bol dua edelm arkadaşlar
Benim de ilk gebeliğim öyle oldu canım normal ilerlerken duraksadı ve kanamam başladı düşük yaptım maalesef.arkadaşlar beta hcg değerim tam olarak 2 ye katlamıyor daha kesede görülmedi en son 60dan 160 a çıktı 4 gün içinde ağrım ve kanamam yok başlarda böyle gidip dış gebelik şüphesi olup normale dönen varmı çok korkuyorum ne olur yardımcıolsun birileri doktor ya geç döllenme olmuş yada dış geb.olabilir dedi
nolur banada verin bu umuttan cok ihtycam var degerim sdce 144ten 171 e cikti 2 gunde . kahrolddm. umur varmicanım öncelikle merhaba benimde değerim ikiye katlayarak yükselmedi dr olumsuz bakıyordu bende çok ağlamıştım ama çok şükür oğlum bırakmadı beni şuan 28. haftadayım umarım seninde herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun
Benim de aynıydı sonra kendiliğinden düzelmişti. Öncelikle sakin ol zor ama bebeğin için sakin durmak zorundasın. Herkesin hikayesi aynı olacak diye bişey yok. Umut diye yazdığın için kendimi söylüyorum benim de aynı çok az yükseliyordu. Kese de hiç bi yerde yoktu dış gebelik değil alacaklardı. Çok şükür kızım kucağımda. Allah gönlüne göre nasip etsin ama bu dönemde en önemli şey stresten uzak durmak kendini hırpalamadan bekle nasipse herşey oluyor zaten. Nasip değilse de ne yapsan boş üzme kendini daha hiç bişey belli değilmiş bak bu bi umuttur Sağlıcakla kal inşallahnolur banada verin bu umuttan cok ihtycam var degerim sdce 144ten 171 e cikti 2 gunde . kahrolddm. umur varmi
yazinizi aglarken okuyorum. 2 gun sonra yeniden test yapicaz o 2 gun nasl grcifek o sonucu kaldirabilcekmiym allahim sen yardm etBenim de aynıydı sonra kendiliğinden düzelmişti. Öncelikle sakin ol zor ama bebeğin için sakin durmak zorundasın. Herkesin hikayesi aynı olacak diye bişey yok. Umut diye yazdığın için kendimi söylüyorum benim de aynı çok az yükseliyordu. Kese de hiç bi yerde yoktu dış gebelik değil alacaklardı. Çok şükür kızım kucağımda. Allah gönlüne göre nasip etsin ama bu dönemde en önemli şey stresten uzak durmak kendini hırpalamadan bekle nasipse herşey oluyor zaten. Nasip değilse de ne yapsan boş üzme kendini daha hiç bişey belli değilmiş bak bu bi umuttur Sağlıcakla kal inşallah
degerlernizi hatrliomsnz hatrliosanz nolur yazarmsnzBenim de aynıydı sonra kendiliğinden düzelmişti. Öncelikle sakin ol zor ama bebeğin için sakin durmak zorundasın. Herkesin hikayesi aynı olacak diye bişey yok. Umut diye yazdığın için kendimi söylüyorum benim de aynı çok az yükseliyordu. Kese de hiç bi yerde yoktu dış gebelik değil alacaklardı. Çok şükür kızım kucağımda. Allah gönlüne göre nasip etsin ama bu dönemde en önemli şey stresten uzak durmak kendini hırpalamadan bekle nasipse herşey oluyor zaten. Nasip değilse de ne yapsan boş üzme kendini daha hiç bişey belli değilmiş bak bu bi umuttur Sağlıcakla kal inşallah
Bende sıkıntı yaşadım canım daha yeni geçen hafta Cuma 48 di Pazartesi verdim 118 Çarşamba verdim 189 oda ne dr dediki herşey olabilir üzüldüm ama daha öncede kayıplarım olduğu için hazırdım Cuma tekrar kan verdim ve şok 430 olmış hiç beklemiyordum dr dedi bidaha kan verme ama vericem merak editörüm içim rahat değil hala
Canım sonucu iyi yada kötü farketmez sen şu an hamilesin. Ve şu an ağlamak sana sıkıntıdan başka bişey getirmez. Ben kürtaj olacağım diye ağlayıp sızlarken herşey bir anda oldu. Ve bebeğim gayet sağlıklı doğdu. Veren Allah'ım onu sana nasip edecekse korur her türlü. İlk bebek mi? Bir de n kadar zamandır istiyosunuz?yazinizi aglarken okuyorum. 2 gun sonra yeniden test yapicaz o 2 gun nasl grcifek o sonucu kaldirabilcekmiym allahim sen yardm et
Evet az buçuk hatırlıyorum. Ben ilk öğrendiğimde 334 falandı sonradan beş gün geçince acile gittim lekelenme şikayetiyle kramp vs vardı. 800 olmuştu hâlbuki iki günde iki kat artması gerekiyordu benim 5 günde anca artmıştı. Sonra acilden yatış yapıp sürekli kan aldılar benden en son 900 de kaldı yükselmiyordu. Kese görünmeyince dış gebelik teşhisi kondu. Ama meğer geç döllenme olmuş o yüzden görünmüyormuş. Kan değerine fazla takılmamak gerekli eğer düşmüyorsa az da olsa yükselmesi bir umut taşır her zaman. Benim de öyle oldu hiç umudum yokken bir hafta daha geçtikten sonra keseyi gördük. Herkesin hikâyesi aynı olmayabilir ama bu şekilde olan çok insan var. Dediğim gibi Allah'ım sana nasip edecekse hiç birşey önüne geçemez bol dua ve tevekkül et üzme kendini lütfen Doktora ne zaman gidiceksin tekrar? Şu an kaç haftalık görünüyor kan değerine göre?degerlernizi hatrliomsnz hatrliosanz nolur yazarmsnz
insallah enmde artar dua et olurmuBende sıkıntı yaşadım canım daha yeni geçen hafta Cuma 48 di Pazartesi verdim 118 Çarşamba verdim 189 oda ne dr dediki herşey olabilir üzüldüm ama daha öncede kayıplarım olduğu için hazırdım Cuma tekrar kan verdim ve şok 430 olmış hiç beklemiyordum dr dedi bidaha kan verme ama vericem merak editörüm içim rahat değil hala
evet ilk. 2 senedir evliyiz. annelern dualari kabul olur dua edin banaCanım sonucu iyi yada kötü farketmez sen şu an hamilesin. Ve şu an ağlamak sana sıkıntıdan başka bişey getirmez. Ben kürtaj olacağım diye ağlayıp sızlarken herşey bir anda oldu. Ve bebeğim gayet sağlıklı doğdu. Veren Allah'ım onu sana nasip edecekse korur her türlü. İlk bebek mi? Bir de n kadar zamandır istiyosunuz?
dr 5 haftalik dedi. sali gunu icin progesteron ve bhgc istedi yeniden.Evet az buçuk hatırlıyorum. Ben ilk öğrendiğimde 334 falandı sonradan beş gün geçince acile gittim lekelenme şikayetiyle kramp vs vardı. 800 olmuştu hâlbuki iki günde iki kat artması gerekiyordu benim 5 günde anca artmıştı. Sonra acilden yatış yapıp sürekli kan aldılar benden en son 900 de kaldı yükselmiyordu. Kese görünmeyince dış gebelik teşhisi kondu. Ama meğer geç döllenme olmuş o yüzden görünmüyormuş. Kan değerine fazla takılmamak gerekli eğer düşmüyorsa az da olsa yükselmesi bir umut taşır her zaman. Benim de öyle oldu hiç umudum yokken bir hafta daha geçtikten sonra keseyi gördük. Herkesin hikâyesi aynı olmayabilir ama bu şekilde olan çok insan var. Dediğim gibi Allah'ım sana nasip edecekse hiç birşey önüne geçemez bol dua ve tevekkül et üzme kendini lütfen Doktora ne zaman gidiceksin tekrar? Şu an kaç haftalık görünüyor kan değerine göre?
Ederim canım kendini üzme ama herşey allahtan biz kendimizi çok hırpalıyoruzinsallah enmde artar dua et olurmu
Çok da yenisiniz bak ne güzel olmuş inşallah sağlıklı ilerler ve bebeğini kucağına alırsınevet ilk. 2 senedir evliyiz. annelern dualari kabul olur dua edin bana
meger ne cabuk olusuyorms annelik hormonu kahroldumEderim canım kendini üzme ama herşey allahtan biz kendimizi çok hırpalıyoruz