insallah. ozaman hala umut var demi. burdan donmez diye bisey yok oyle anliyorum.Çok da yenisiniz bak ne güzel olmuş inşallah sağlıklı ilerler ve bebeğini kucağına alırsın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg 2 ye katlamasada sağlıklı gebelik geçiren varmı??
- Konu Sahibi esmiras
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 28
Daha çok yeni. Belki geç döllenme olmuştur. Sen iyi düşün iyi olsun canım Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın bekliyorum haberinidr 5 haftalik dedi. sali gunu icin progesteron ve bhgc istedi yeniden.
yeterki guzel haber alayim degil buraya sokaklara cikar bagiririm herkese veririm o haberi yeterki guzel olsunDaha çok yeni. Belki geç döllenme olmuştur. Sen iyi düşün iyi olsun canım Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın bekliyorum haberini ❤
- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 28
Değerler düşmediği sürece hep umut vardır canım Rabbim hayırlısını versin sana inşallah üzme kendiniinsallah. ozaman hala umut var demi. burdan donmez diye bisey yok oyle anliyorum.
- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 28
İnşallahyeterki guzel haber alayim degil buraya sokaklara cikar bagiririm herkese veririm o haberi yeterki guzel olsun
Merhaba. Lütfen yardım edin. Bu gebeliginiz nasıl sonuçlandı.nolur banada verin bu umuttan cok ihtycam var degerim sdce 144ten 171 e cikti 2 gunde . kahrolddm. umur varmi
Cevabınız bana Umut olabilir.
Sonucunuz ne oldu acaba. Hamileliğiniz devam etti mi.nolur banada verin bu umuttan cok ihtycam var degerim sdce 144ten 171 e cikti 2 gunde . kahrolddm. umur varmi
merhabalar bende onceden bir boş gebelik geçirdim şuan hamileyim ilk beta hcg sonucum 477 ydi iki gün sonra tekrar yapalım dedi doktorum 1097 çıktı iki gün sonra bir daha yaptım 1700 çıktı iki yükselmedi korkuyorum ne yapmam gereknolur banada verin bu umuttan cok ihtycam var degerim sdce 144ten 171 e cikti 2 gunde . kahrolddm. umur varmi
- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
Bir betayla sıkıntıya girmeyin bir iki kez daha verin illa iki kat yükselmesine gerek yok en az 60lik yeterliarkadaşlar beta hcg değerim tam olarak 2 ye katlamıyor daha kesede görülmedi en son 60dan 160 a çıktı 4 gün içinde ağrım ve kanamam yok başlarda böyle gidip dış gebelik şüphesi olup normale dönen varmı çok korkuyorum ne olur yardımcıolsun birileri doktor ya geç döllenme olmuş yada dış geb.olabilir dedi