beta hcg 2 ye katlamasada sağlıklı gebelik geçiren varmı??

dr 5 haftalik dedi. sali gunu icin progesteron ve bhgc istedi yeniden.
Daha çok yeni. Belki geç döllenme olmuştur. Sen iyi düşün iyi olsun canım Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın bekliyorum haberini

Daha çok yeni. Belki geç döllenme olmuştur. Sen iyi düşün iyi olsun canım Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın bekliyorum haberini ❤
yeterki guzel haber alayim degil buraya sokaklara cikar bagiririm herkese veririm o haberi yeterki guzel olsun

Şuan başka bir doktorla görüştüm çok çok yüksek bir ihtimalle sağlıklı değil dedi. Umut etmeyi bırak der gibi konuştu.
Sanıyorum artık kendimi hazırlama vakti. Umut edeek daha fazla canımı acıtmayayım

nolur banada verin bu umuttan cok ihtycam var degerim sdce 144ten 171 e cikti 2 gunde . kahrolddm. umur varmi
merhabalar bende onceden bir boş gebelik geçirdim şuan hamileyim ilk beta hcg sonucum 477 ydi iki gün sonra tekrar yapalım dedi doktorum 1097 çıktı iki gün sonra bir daha yaptım 1700 çıktı iki yükselmedi korkuyorum ne yapmam gerek

Bir betayla sıkıntıya girmeyin bir iki kez daha verin illa iki kat yükselmesine gerek yok en az 60lik yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…