• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 2 katına çıkmadan seyrediyor yardımcı olur musunuz ??

semihamrv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2024
8
0
1
32
Merhabalar beta değerlerim
9 Ocak 22.9
12 Ocak 63.5
16 Ocak 100.9
Şeklinde seyrediyor .

Son regli haftam ise 11 Aralık - 18 Aralık arası
14. Gün döllenme tarihim 25 Aralık

Özel hastanedeki doktorum ve bir çok doktor sağlıksız gebelik dediler sadece bu değerlere bakarak . Devlet hastanesinde ki doktorum 3. Beta ya bakmamı bile istememişti . erken vs demişti. Şimdi devletteki doktor pazartesi gel vajinal ultrason ile bakalım dedi . Çok tedirginim bu şekilde olupta sağlıklı gebelik yaşayan var mı . Bu arada normal gebelik hatta estroferm kullanıyordum inofolic ile birlikte .

Merhabalar beta değerlerim
9 Ocak 22.9
12 Ocak 63.5
16 Ocak 100.9
Şeklinde seyrediyor .

Son regli haftam ise 11 Aralık - 18 Aralık arası
14. Gün döllenme tarihim 25 Aralık

Özel hastanedeki doktorum ve bir çok doktor sağlıksız gebelik dediler sadece bu değerlere bakarak . Devlet hastanesinde ki doktorum 3. Beta ya bakmamı bile istememişti . erken vs demişti. Şimdi devletteki doktor pazartesi gel vajinal ultrason ile bakalım dedi . Çok tedirginim bu şekilde olupta sağlıklı gebelik yaşayan var mı . Bu arada normal gebelik hatta estroferm kullanıyordum inofolic ile birlikte .
o halde devlet hastanesine gittiğinde dr neden bişey demedi pazartesi ultrasonla bakınca belli olur kafandaki soruları sorarsın sıkıntı yok derse özele gitmeyi bırakırsın sağlıksız olunca ne oluyormuş ki merak ettim düşük mü olucak

o halde devlet hastanesine gittiğinde dr neden bişey demedi pazartesi ultrasonla bakınca belli olur kafandaki soruları sorarsın sıkıntı yok derse özele gitmeyi bırakırsın sağlıksız olunca ne oluyormuş ki merak ettim düşük mü olucak
Evet zaten o hoca senden umudu kesmiş pazartesi gel bakim bi dedi . Şöyle dedi öncelikle laboratuvar doğru sonuçlamamış olabilir dedi o an için . %100 iki katına çıkacak diye bir şey de yok böyle yavaş ilerleyenlerde sağlıklı doğumda gördüm dedi tabi şimdi dış gebelik ihtimali de doğdu dedi pazartesi bakacak işte

Back