Beta HCG 2 katı artmıyor

Maalesef benimde ilk gebeliğimdi kesem haftama göre küçüktü ama kalp atışı ve bebeği görmüştük. Bebeği ilk 1053 çıkmıştı betam ilk ultrasonda görmüştüm. Tabi bu değer 2 Kasım'daydı. Sonra beta düzenli olarak artmadı dün bebeğimin kalbi durmuş diye kürtaj oldum. Allah'tan asla Umut kesilmez doktorlar güzel konuşmuş ama eğer alınırsa da sağlıksız olduğu için alınacak öyle düşün bende bir buçuk senedir evliyim bebek bekliyoduk bi süredir bizde üzüldük ama bi yandan Allah'ın benim için daha güzel planları var diyip kendimi motive etmeye çalışıyorum sende öyle düşün umarım sonucun daha iyi olur ama olmazsa bile güzel düşün

Allah sabır versin ve sağlıklı bir bebek nasip etsin tez zamanda. Ben dün kalp atışını gördüm çok şükür ama 3 düşükten sonra tedirginim. Ne gelirse Allahtan diyip sabırla gelişmesini bekliyorum.

İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur. Çok zor ve yıpratıcı bi süreç siz çok güçlüsünüz benim tüm hayatım alt üst oldu toparlanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…