Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim isteyen herkese versin inşallahBugün adet günüm, adet oldum değilmişim. 10 aydır deniyoruz, artık testlere karşı korku gelişti içimde alamıyorum bakamıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İstersen birde ovulasyon testlerini kullan yumurtlama günlerini kaçırıyor olabilirsinEvet haklısın, aslında ilk evlendiğimde hemen çocuk istemiyordum, bir yıl sonrasına bırakıyordum ama 6. Ayda eşimin teklifiyle denemeye başladık, 4-5 ay sonrasında hala olmayınca ben kaygılanmaya başladım, sonrasında her ay gittikçe arttı ve şu an nasıl kafamı boşaltacağımı bilmiyorum![]()
Bende öyleyim 5 aydır olmuyor artık korkmaya başladım ve randevu aldım gerekenlere baktırayım dedim.beklemek çok zor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bekleyen herkeseEvet haklısın, aslında ilk evlendiğimde hemen çocuk istemiyordum, bir yıl sonrasına bırakıyordum ama 6. Ayda eşimin teklifiyle denemeye başladık, 4-5 ay sonrasında hala olmayınca ben kaygılanmaya başladım, sonrasında her ay gittikçe arttı ve şu an nasıl kafamı boşaltacağımı bilmiyorum![]()
Daha yaşın çok genç canım üzülme güzel haberler alırsın inşallahEvet haklısın, aslında ilk evlendiğimde hemen çocuk istemiyordum, bir yıl sonrasına bırakıyordum ama 6. Ayda eşimin teklifiyle denemeye başladık, 4-5 ay sonrasında hala olmayınca ben kaygılanmaya başladım, sonrasında her ay gittikçe arttı ve şu an nasıl kafamı boşaltacağımı bilmiyorum![]()
Yumurtlama dönemin olabilir mi ovulasyon testi kullanabilirsinKızlar merhaba
Size bir sorum var.
Ben daha önce yani 4 - 5 agustos günleri kasık ağrısı ve vajina kaşıntısı için doktora gittim. Reglme 6 gün vardı gebelik testi istedi 2.30 çıktı haliyle gebelik yok dedi.
Daha sonra ben normal reglimden 3 gün önce regl oldum. Şayet şuanda yine 8 gün var ama benim bu bel ağrısı ve gögüslerimdeki ağrı geçmek bilmedi reglden 5gün sonra başladı yine neden oldu anlamıyorum başına böyle birşey gelen var mı?
Niye olur ki yani.
Regl bittikten hemen sonrada ağrı olur mu gögüsler de
Yumurtlama döneminde böyle mi oluyor hiç bilmiyordumYumurtlama dönemin olabilir mi ovulasyon testi kullanabilirsin
Sizin döndüğünüz kaç gün sürüyorYumurtlama döneminde böyle mi oluyor hiç bilmiyordum
Kusura bakmayın ne demek istediğinizi anlamadımSizin döndüğünüz kaç gün sürüyor
Regl döndüğünüz kac gün diye sordumKusura bakmayın ne demek istediğinizi anlamadım![]()
Hıı benim reglde gecikme yok zaten normal gününden önce bile gelmişti ama hem onun öncesi hemde sonrasında ve hala gögüslerimde belim de ağrı oluyor ondan dedim bunu uaşıyan var mı diye :) yanlış mı anladım yoksa hala yanlış mı açıklıyorum bilemeidm :) bu arada regl döngüm 29 günde bir oluyor 5 gün sürüyorRegl döndüğünüz kac gün diye sordumBazen tekrar yumurtlama bile olabiliyor,gebelik icin en önemli belirti regl gecikmesi bence diğer belirtilerin başta psikolojik olmak üzere başka sebepleri de olabiliyor.