BETA HCG 2 ÇIKTI, NORMAL Mİ?

CeBilge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
286
284
33
31
Adetime 8 gün kala doktora gittim, ilişki sonrası vajinal yanma şikayeti ile. Enfeksiyon ya da mantar olmadığını söyledi. Kan değerleri istedi beta hcg 2 çıktı. Daha önceki aylardaki testimde beta hcg 0,01 çıkmıştı. Sizce hamile olabilir miyim. 2 yüksek bir değer mi?

Evet haklısın, beklentiyi sıfırlamak gerekiyor. Beklemezsen üzülmezsin

Benimde regl 6 gün kala beta testim 2.30 çıkmıştı. Sonrasında gitmedim regl de gününde geldi bide ben gebelik testi yapmıştım onda da negatif çıktı isterseniz sizde Bi test alın yapın

Bugün adet günüm, adet oldum değilmişim. 10 aydır deniyoruz, artık testlere karşı korku gelişti içimde alamıyorum bakamıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bugün adet günüm, adet oldum değilmişim. 10 aydır deniyoruz, artık testlere karşı korku gelişti içimde alamıyorum bakamıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim isteyen herkese versin inşallah ♥️ stres maalesef bu süreçte en büyük düşman gibi, sakin ol düşünme takma gerçekten, doktorum düşünmezsen olur demişti sonrasında korunmayı bıraktık ve tatildeyken hiç aklıma gelmemişken 3. Ayda oldu.

Önümüzdeki aya odaklan, gün aşırı değerlendir ve içini ferah tut.

Evet haklısın, aslında ilk evlendiğimde hemen çocuk istemiyordum, bir yıl sonrasına bırakıyordum ama 6. Ayda eşimin teklifiyle denemeye başladık, 4-5 ay sonrasında hala olmayınca ben kaygılanmaya başladım, sonrasında her ay gittikçe arttı ve şu an nasıl kafamı boşaltacağımı bilmiyorum😢

Evet haklısın, aslında ilk evlendiğimde hemen çocuk istemiyordum, bir yıl sonrasına bırakıyordum ama 6. Ayda eşimin teklifiyle denemeye başladık, 4-5 ay sonrasında hala olmayınca ben kaygılanmaya başladım, sonrasında her ay gittikçe arttı ve şu an nasıl kafamı boşaltacağımı bilmiyorum😢
İstersen birde ovulasyon testlerini kullan yumurtlama günlerini kaçırıyor olabilirsin

Bende öyleyim 5 aydır olmuyor artık korkmaya başladım ve randevu aldım gerekenlere baktırayım dedim.beklemek çok zor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bekleyen herkese

Daha yaşın çok genç canım üzülme güzel haberler alırsın inşallah ♥️

Eşimle doktora gittik, eşimde 2. Derece varikosel ve buna bağlı sperm morfolojisi sıfır çıktı. Bu şekilde doğal yollardan gebelik çok zormuş, ameliyat olacağız inşallah, Rabbim yardım etsin bize ve aynı durumda olanlara..

Ovulasyon testi kullandım, neredeyse her ay çatlama günlerini değerlendirdim ama nasip olmadı, inşallah ameliyattan sonra güzel haberlerle döneceğim Allahın izniyle🥹

Kızlar merhaba 🙂
Size bir sorum var.
Ben daha önce yani 4 - 5 agustos günleri kasık ağrısı ve vajina kaşıntısı için doktora gittim. Reglme 6 gün vardı gebelik testi istedi 2.30 çıktı haliyle gebelik yok dedi.
Daha sonra ben normal reglimden 3 gün önce regl oldum. Şayet şuanda yine 8 gün var ama benim bu bel ağrısı ve gögüslerimdeki ağrı geçmek bilmedi reglden 5gün sonra başladı yine neden oldu anlamıyorum başına böyle birşey gelen var mı?
Niye olur ki yani.
Regl bittikten hemen sonrada ağrı olur mu gögüsler de

Kızlar merhaba 🙂
Size bir sorum var.
Ben daha önce yani 4 - 5 agustos günleri kasık ağrısı ve vajina kaşıntısı için doktora gittim. Reglme 6 gün vardı gebelik testi istedi 2.30 çıktı haliyle gebelik yok dedi.
Daha sonra ben normal reglimden 3 gün önce regl oldum. Şayet şuanda yine 8 gün var ama benim bu bel ağrısı ve gögüslerimdeki ağrı geçmek bilmedi reglden 5gün sonra başladı yine neden oldu anlamıyorum başına böyle birşey gelen var mı?
Niye olur ki yani.
Regl bittikten hemen sonrada ağrı olur mu gögüsler de
Yumurtlama dönemin olabilir mi ovulasyon testi kullanabilirsin

Regl döndüğünüz kac gün diye sordum😊Bazen tekrar yumurtlama bile olabiliyor,gebelik icin en önemli belirti regl gecikmesi bence diğer belirtilerin başta psikolojik olmak üzere başka sebepleri de olabiliyor.
Hıı benim reglde gecikme yok zaten normal gününden önce bile gelmişti ama hem onun öncesi hemde sonrasında ve hala gögüslerimde belim de ağrı oluyor ondan dedim bunu uaşıyan var mı diye :) yanlış mı anladım yoksa hala yanlış mı açıklıyorum bilemeidm :) bu arada regl döngüm 29 günde bir oluyor 5 gün sürüyor 😂 yalnız herşeyi de açıkladım 😂😂

Back
X