- 20 Kasım 2017
- 59
- 26
- 88
- 31
- Konu Sahibi Elifsena64
-
battan kesin eminseniz bence bu ay hamilelik yokMerhaba kizlarr
Beta hcg 2.5 cikti adetten bir gun once.. Sizce yükselme ihtimali olabilir mi ? ?
O zaman neden 2.5 cikar ki .. 1 falan ciksa neyse de.. Gec dollenme olabilir mi kibattan kesin eminseniz bence bu ay hamilelik yok
5 in alti hamile degil demekO zaman neden 2.5 cikar ki .. 1 falan ciksa neyse de.. Gec dollenme olabilir mi ki
Insallah da olmasa da hayirlisi ama insan umutlaniyor iste5 in alti hamile degil demekinsallah gec dollenmedir tabi .
bu umudu inanin cok iyi biliyorum bu ay kimyasal gebelik yasadim umudum bidahaki aylaraInsallah da olmasa da hayirlisi ama insan umutlaniyor iste
Kimyasal gebelik daha zordur tabi. Benimde bebeğim vefat etti çok acı çektim şimdi de çok istiyorumbu umudu inanin cok iyi biliyorum bu ay kimyasal gebelik yasadim umudum bidahaki aylara
Benimde adete 4 gün kala bhcg 2.3 çıktı agustosun 12 sinde olmam gerekiyordu fakat hala adet olmadım ayrıca test yapıyorm 2 qüne bir sonuç hep negatif yani 2 de çıksa 3 de çıksa bi şekilde adet oluyosun benim 3 aydır bu şekilde çıkıyor her ay acaba yükselecekmi geç döllenmemi diyorum ama yok malesef hakkımızda hayırlısı olsun canlar :)
Canım hayırlısı olsun rabbim kalbindekini tez zamanda versin inşallahGecen ay da 2 28 cikmisti ama insan umutlanmaktan vazgecmiyo : )
Aminn insallah bu guzel duan icin cok tesekkur ederim ❤Canım hayırlısı olsun rabbim kalbindekini tez zamanda versin inşallah
Bugun kan vericem adetim 3 gun gecti hadi insallah hayirlisi
Malesef bugun cikmaz dediler bende aldırmadım. Idrar yaptim ama negatiff bence hamile degilim ama esim israrliikan verdın mi sonucun ne
Hala adet olmadim.. 5 gun gecti, seninde mi benzer bir sonuc cikti ?Sonuç var mı
Benim bi arkadaşıma dr eğer b hcg 2 ve 3 aradı çıkarsa mutlaka değerlendir demişti o da öyle yapmıştı şimdi oğlu 3 4 yaşlarında nasip tabi ama çaba sarfetmeden de nasip demekle olmuyorBenimde adete 4 gün kala bhcg 2.3 çıktı agustosun 12 sinde olmam gerekiyordu fakat hala adet olmadım ayrıca test yapıyorm 2 qüne bir sonuç hep negatif yani 2 de çıksa 3 de çıksa bi şekilde adet oluyosun benim 3 aydır bu şekilde çıkıyor her ay acaba yükselecekmi geç döllenmemi diyorum ama yok malesef hakkımızda hayırlısı olsun canlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?