• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 2.00

Zeynep1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
21
8
1
29
Çok umutluydum ve belirtilerim vardı bu gün gittim yaptım ama beta hcg 2.00 çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20200217_184838.jpg
    IMG_20200217_184838.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 641
Adetten çıkalı yani Ocak ayı için 3 hafta oldu adet gördüm şimdi bu önümde ki adeti bekliyorum bu hafta olmalıyım

Belki gec dollenme filandir? Regl tarihinizde olmazsa tekrarlayin. 💐

Belirtiler bazen insanı yaniltabiliyor malesef. Erken bakmışsınız kırmızıyı görene kadar ümidimizi kaybetmeyin.
Bende bu ay çok farklı belirtiler yaşıyorum ama umitlenmeyim desemde hala ümitliyim.
Ne gibi belirtileriniz vardı

Göğüslerim şişti kusmam yok ama bulantı bazen oluyor ve şık tuvalete çıkıyorum çok özür dilerim ( kabızlık) sorunum var belim ağrıyor ve sol alt karın bölgemde sanki kalktığımda bı bıçak batırıyorlar karnıma ve alt karın bölgemde şişkinlik halsizlik var gören ruh gibisin diyorlar ve iştahsızlık başladı çok sevdiğim şeylerden tiksinmeye başladım

Adetten çıkalı yani Ocak ayı için 3 hafta oldu adet gördüm şimdi bu önümde ki adeti bekliyorum bu hafta olmalıyım
Canim adetin gecerse testi tekrarla benim adetim 16 gun gecikti 5 gun gece test yaptim 1.20 cikti , 5 gun daha bekledim 4.73 cikti, 6 gun sonra 238 cikti benimki gec dollenme olmus insallah senin de vardir canim

Merhabalar,
Adetime 10 gün kala (2 gün once) progesteronum 24.6 fakat beta hcg 0.1 çıktı. Yine de hamile olma olasılığım var mıdır?

Benim
Canim adetin gecerse testi tekrarla benim adetim 16 gun gecikti 5 gun gece test yaptim 1.20 cikti , 5 gun daha bekledim 4.73 cikti, 6 gun sonra 238 cikti benimki gec dollenme olmus insallah senin de vardir canim
1 gün gecikince kan testi yaptırdım 1.20 çıktı bu direk negatif oluyor ama sizin yazınızı görünce aklım karıştı

Kızlar beta hcg değeri gebelik yoksa hep aynı değerce mi kalır yoksa 0 ve 5 arasında dalgalanma olur mu? Mesela hamilelik yokken 0.0 çikan bir değerin sonradan 2.0 çıkması mümkün müdür?

Back