beta hcg 19 normalmi

olaylarolaylar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
200
0
26
Sakarya
merhaba ben bugün hamile olduğumu öğrendim ve beta hcg 19 , 3 haftalık gebe olduğumu düşünüyorum zaten sat 11 nisan...

doktora tahlil sonucumu göstermedim sakaryadayım pzt istanbulda dr. a gitmeyi tercih ettim ne dersiniz 3 haftalık için normalmi bu sonuç

bu arada daha bat ıma 3 gün vardı aslında 3 gün kala öğrenmiş oldum.

eşim doktor ona sordum şimdi 5 den yukarısı hamilelik belirtisi olabilir dedi. hayırlı olsun zaten hergün ikiye katlayarak gidermiş. eger duble katlıyorsa ikiz olduğunu düşünürmüş doktorlar

bence gayet normal çünkü daha adet tarihin gelmemiş zaten hergün artarak devam ediyormuş.
kafana takma canım tadını çıkar.ama acaba seni hemen test yaptırmaya iten ne oldu yani neden erken yaptırdın?
neyse sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.

testı 2gun sonra tekrarla canım.19 kesın hamileısn demk ıcın düşük gibi.ama bıkaç gun sonra tekrarlarsan yukselırse değerın kesın hamilesın.tedavımı göruyordun erkenden test yapmıssın

Çarşamba sabahı çok ilginç bir rüya gördüm sabah korkarak annemi aradım annemde hamilemisin kızım dedi acaba, ilk defa korunmamıştık beklemiyordum açıkçaşı evde gebelik testi vardı silik çıktı şok oldum sabah kan testi yaptırdım, sonucu veren kişi gebesin dedi, ama muayene olmadığım için aklımatakıldı :):)

testı 2gun sonra tekrarla canım.19 kesın hamileısn demk ıcın düşük gibi.ama bıkaç gun sonra tekrarlarsan yukselırse değerın kesın hamilesın.tedavımı göruyordun erkenden test yapmıssın

yok herhangi bir tedavi görmedim hiç ,ilk defa denedik hatta tahmini yumurtlamagünündende 2 gün önce birlikte olmuştuk, ama nasipte varmış

cnm tebrik ederim....
adetine 3 gün kala yaptırmışsın...3 haftalık oranı normal.....

aramıza hoşgeldin canım .benimde s.a.t.4 nisan ve bende 5 gün kala çift çizgiyle öğrenmiştik.istemiyoduk ama bir kaza olmuştu.merak edip yapmıştım.kazadan kurtulamamışız:))

aramıza hoşgeldin canım .benimde s.a.t.4 nisan ve bende 5 gün kala çift çizgiyle öğrenmiştik.istemiyoduk ama bir kaza olmuştu.merak edip yapmıştım.kazadan kurtulamamışız:))

hayırlı olsun canım, tebrik ederim inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:) beta hcg n adetine 5 gün kala yada işte ne zaman kan testi yaptırdıysan kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…