BETA HCG 1854..

ALLAH bağışlasın benimkide 1.sınıfa başladı bu sene.ben arayı çok açtım ((((((((

Üzülme yav :) ilk çocuğunun büyk olmasının iyi yanlarıda var ne güzel kardeşine bakar ayağında sallar karnını doyurur ikisi küçük olunca hangisine bakçağını şaşırırsın bak benim oğlum hala ayağımda uyuyo düşünüyordum acaba bebeğim olsa ikisini nasıl ayağımda sallicam diye bebek için ana kucağı alcaktım durdugu yerde sallananlardan ama kısmet olmadı.. Hamile halimle oğlumu okula nasıl götürcem diye düşündüm seneye sünnet ettircez düğünde nasıl olcak ne yapcam diye düşündüm hep.

Peki keseyi gormus muydunuz beta1854 iken?

Evet görmüştüm ama çok küçüktü hatta doktor ilk başta iltihap var sende dedi iyice baktı gebe de olabilirsin dedi kan tahlili istedi. Benim aklımda hamile olmamın ihtimali dahi yoktu çünkü yeni adet görmüştüm 1 hafta geçmişti üstünden. Tutunamadı demekki bebeğim kısa sürdü 1 hafta benimle kalabildi

öyle düşünme ben de yok su olsun yok bu olsun diye diye bu saate geldim.bosver takdir ne zamansa ALLAH versin daha ağzımı açmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…