allah yardım etsin benim kan tahlilinde değerim 1854 ten 205e düşmüştü kendiliğinden düştüdr tahmin ettiğim gibi dedi. cuma sabah tekrar kan. değer düsüsüyorsa sorun yok. ama yükselirse tekarr cumartesi iğne
kaç günde düştü inşallah benimkide düserallah yardım etsin benim kan tahlilinde değerim 1854 ten 205e düşmüştü kendiliğinden düştü
onu bilmiyorum doktor söylemedi devlet hastanesine gittiğime püşman oldum zaten hiç ilgilenmiyolar belki onların yüzünden düştü bebeğim. Sadece ultrasonla baktı kese görünmüyo büyük ihtimal düşürüyosun bebeği dedi. Kan tahlili yapıldı ilkinden düşük çıkınca düşüyo bebek dedi artık tutunmaz dedi. Eşimle kan uyuşmazlığımız oldugu için ilaç bile vermedi yarın kan kartlarını getir ona göre ilaç vericem dedi diğer gün götürdüm ama doktor ameliyata girmiş ve aksama kadar gelmedi şuan hiç bişey kullanmıyorum ve azcık kanamam varkaç günde düştü inşallah benimkide düser
istersen özelde bi kan ver sonuça bak.onu bilmiyorum doktor söylemedi devlet hastanesine gittiğime püşman oldum zaten hiç ilgilenmiyolar belki onların yüzünden düştü bebeğim. Sadece ultrasonla baktı kese görünmüyo büyük ihtimal düşürüyosun bebeği dedi. Kan tahlili yapıldı ilkinden düşük çıkınca düşüyo bebek dedi artık tutunmaz dedi. Eşimle kan uyuşmazlığımız oldugu için ilaç bile vermedi yarın kan kartlarını getir ona göre ilaç vericem dedi diğer gün götürdüm ama doktor ameliyata girmiş ve aksama kadar gelmedi şuan hiç bişey kullanmıyorum ve azcık kanamam var
bende ağrı sancı çok oldu bugun biraz daha iyi.Ama hiç ağrım olmadı kaynanam bile şaşırıyo düşük yapan çok yakını var bi arkadaşı 10 gün işten izin almış yataktan çıkamamış 1 hafta. Sanki canım çekiliyodu demiş bende hiç ağrı yok benimki belkide yalancı gebelikti.. Kanamadan baska birşey yok
ama kan değerim zaten düşmüştü özele de gitsem artık kurtulmaz bebeğimistersen özelde bi kan ver sonuça bak.
kurtulması için değilde sıfırlanması gerekir.ama kan değerim zaten düşmüştü özele de gitsem artık kurtulmaz bebeğim
kaç haftalıktı seninkibende ağrı sancı çok oldu bugun biraz daha iyi.
Yarın gidicem işte doktor ordaysa kan kartlarımızı götürücem ilaç verir inşallah kanamam dururkurtulması için değilde sıfırlanması gerekir.
canım sanırım 5 haftalık.ikinci kez oluyor kimyasal.bunuda nedenini bulamıyorlar.kaç haftalıktı seninki
canım sanırım 5 haftalık.ikinci kez oluyor kimyasal.bunuda nedenini bulamıyorlar.
yok canım 1 yıl olcak ocakta .baya olduPeki diğer düşüğün ne zanan oldu canım... Bak bugün kaynanam bana dediki ben şimdi düşük yaptım ya en az 6 7 ay geçmesi gerekiyomuş üstünden eğer bidaha hamile kalsam oda büyük ihtimal düşermiş hastanede çalışıyo personel olarak bu konularda çok bilgili
Canım düşmüş bebegin yeni gördüm, Allah bir daha yasatmasin inşallah kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladın olsun çok geçmiş olsun
yok canım 1 yıl olcak ocakta .baya oldu
ya iste ilkkez yasıyorum bende bu sene bunları .oğlum hemen geldi .bu ikinci çetin ceviz baksana.Anladım... Araştırman lazım canım nedenini öğrenmen gerekiyor benim teyzemin kızı da 3 kere düşük yaptı onunkide kimyasaldı sanırım.. Ama hiç pes etmedi tedavi gördü. şimdi 1 yasında oğlu var şükür üzülme canını sıkma nasipleri yokmuş demekki gelmemişler dünyaya sabır et...
ya iste ilkkez yasıyorum bende bu sene bunları .oğlum hemen geldi .bu ikinci çetin ceviz baksana.
ALLAH bağışlasın benimkide 1.sınıfa başladı bu sene.ben arayı çok açtımİkinciler nazlı olur benim ilk oğlumdada hiç sorunum olmadı :) 10 ay taşıdım doğmaya niyeti yoktu hiçşükür doğdu büyüdü 4 yaşına geldi seneye okula vercez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?