BETA HCG 1854..

canım nasıl durumlar.benimde adetim gecikti sonra önce kahve sonra kırmızı adet oldum ama kesik kesik .beta 320-579 çıktı.bugunde verdim ama dr dıs olabliir dedi bakcak sonuca.çok korkuyorum.

Ben kaybettim bebeğimi canım düşürdüm.. : (

İnşallah dış gebelik değildir allah yardımcın olsun kanama varsa düşük riskin olabilir ihmal etme doktora git kanama olunca bak benimde kanamam oldu hiç ağrım yok ama düşürmüşüm

İnşallah dış gebelik değildir allah yardımcın olsun kanama varsa düşük riskin olabilir ihmal etme doktora git kanama olunca bak benimde kanamam oldu hiç ağrım yok ama düşürmüşüm
kanama oldu 1 ped 1,5 gün kesildi.simdi kahve kahve sürülüyor yine.sancım bugun biraz hafifledi.dün sabah gittim dra iğne yapcaktı ben telde kanama var deyince rahim incelmiştir diye düsünmüs.ama kontrol etti halen kalın dedi bi kan değeri daha göreyim ona göre iğneye kararvercem dedi.dua edin nolur.normal değilsede kimyasal olsun.kendiliğinden düşsün.

takdiri ilahi canım .ilk çocuğum ilk gece oldu.ama 6 sene sonra istedik 1 yıldır olmuyor. nasip suan değil demekki yapcak bisi yok .

Aynen öyle verende alanda Allah hiç birşey demeye hakkımız yok hayırlısı böyleymiş demekki.. İnşallah sanada allahım nasip eder bugün çok dua edin..

Aynen öyle verende alanda Allah hiç birşey demeye hakkımız yok hayırlısı böyleymiş demekki.. İnşallah sanada allahım nasip eder bugün çok dua edin..
amin inşallah.peki bisiy sorcam dış gebelik iğnesi varya kemo gibi onu vurulan varmı .çokmu ağrılı bisiy.yatıyormusun kaç gün acaba.yoksa normal hayatına dönebiliyormusun vurulunca.

takdiri ilahi canım .ilk çocuğum ilk gece oldu.ama 6 sene sonra istedik 1 yıldır olmuyor. nasip suan değil demekki yapcak bisi yok .
Kuzum bir bebeğin varmış zaten hayırlısı Allah'tan üzülme en azından bir tane var Allah nasip eder inşallah önce sen sağlıklı ol

Benimki kendiliğinden düşmüş hiç farkında bile olmadım demekki normal gebelik değildi hiç ağrım bile olmadı sadece 1 gün arayla kanamam oldu o kanama da normaldir dediç cünkü zaten düşük riskim vardı ve doktor progestan iğne vermişti geçmedi ümidiyle kullandım ama nasip değilmiş..

amin inşallah.peki bisiy sorcam dış gebelik iğnesi varya kemo gibi onu vurulan varmı .çokmu ağrılı bisiy.yatıyormusun kaç gün acaba.yoksa normal hayatına dönebiliyormusun vurulunca.
o iğneyi bilmiyorumki canım

Bak ben üzüntüden 2 gündür yataklara düştüm psikolojim çok bozuldu cocuğuma bakamadım eşim sağolsun izin aldı 2 gün o baktı. Birine üzülürken diğerini unuttum : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…