Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hamilesiniz, ama adet tarihinize göre çok düşük. Ama düzensiz oluyorsanız belki de geç yumurtladınız... Emin olmak için 2 günde 1 aynı yerde aynı saatte artışı takip et canım. Sağlıkla gelsin kuzunMerhaba arkadaşlar benim adet düzensizliğim vardı ve en son 12 nisan da adetim oldu 10 mayista olacaktı olmadı dün hastaneye gittim beta HCG 17 çıkmış sizce hamile miyim
Bu değere göre hamilesiniz ama gebelik haftanıza göre değer çok düşük bi doktora görünün istersenizMerhaba arkadaşlar benim adet düzensizliğim vardı ve en son 12 nisan da adetim oldu 10 mayista olacaktı olmadı dün hastaneye gittim beta HCG 17 çıkmış sizce hamile miyim
Dün akşam test yaptım negatif çıktıEvet hamilesiniz, ama adet tarihinize göre çok düşük. Ama düzensiz oluyorsanız belki de geç yumurtladınız... Emin olmak için 2 günde 1 aynı yerde aynı saatte artışı takip et canım. Sağlıkla gelsin kuzun
Kaset test mi kan testi mi yaptınDün akşam test yaptım negatif çıktı
Kaset test yaptımKaset test mi kan testi mi yaptın
Benimde son adet tarihim 23 Nisan ve hamileyim bugün doktora göründüm değer düşük dedi 88 ,birşey çıktı tam hatırlamıyorum sizce cokmi düşük yukselirmiDün akşam test yaptım negatif çıktı
Yükselir canim sağlıklıca kucağına alırsın inşallahBenimde son adet tarihim 23 Nisan ve hamileyim bugün doktora göründüm değer düşük dedi 88 ,birşey çıktı tam hatırlamıyorum sizce cokmi düşük yukselirmi
Kan testi de yapmıştım 17 çıkmıştı işte yarın bir daha gidicem kan vermeyeBelki kimyasal oluyordur , çıkmadıysa yarın öbür gün kanaman başlar canım... Ama keşke kan testi yapsaydın...
Amin inşallah hepimilz sagliklisiyla kucağımıza alırız inşallahYükselir canim sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Ayy canım suan senınle aynı durumu yasıyorum. Regl 6 gun var Aşılamamın 11. Gunu kan verdım 4.67 cıktı. Senın yukselmıs ne guzel ınsaAllah benımde yukselırKızlar merhaba,
Adete 6 gün kala Beta Hcg 4.52
Adete 5 gün kala beta hcg 9.1
Adete 3 gün kala beta hcg 16.47
Sizce yükselir mi ?
Çok tedirginim 5 Haziran Regl günüm ve testleri aynı saatlerde yaptıramadım sizce yükselir mi lütfen cvp
İnşallah yükselir canım ikimizinkide çok erken öğrenmişiz ya aceleci olmamızın ceremesini çekiyoruzAyy canım suan senınle aynı durumu yasıyorum. Regl 6 gun var Aşılamamın 11. Gunu kan verdım 4.67 cıktı. Senın yukselmıs ne guzel ınsaAllah benımde yukselır
InsaAllah canım benden leke geldı sabah pembemsı kırmızımsı galıba adet olcam benİnşallah yükselir canım ikimizinkide çok erken öğrenmişiz ya aceleci olmamızın ceremesini çekiyoruz
İnşallah yükselir ikimizinki de
Oldun mu regl? Belki yerleşme kanamasıdır olabilir çünkü ?InsaAllah canım benden leke geldı sabah pembemsı kırmızımsı galıba adet olcam ben
Regl oldum canım tutmadıOldun mu regl? Belki yerleşme kanamasıdır olabilir çünkü ?
Yaaa çok üzüldümmmm inşallah tutunur önümüzdeki aylarda buarada eşine Proxeed Plus kullandırmayı dene, sağlıksız spermleri bizim vücudumuz atıyor maalesef bu nedenle istersen başla biz başladık ilk kullanımda tutundu sanırımRegl oldum canım tutmadı