[/U]bende kızıma aşılama ile sahip oldum inanın bende biliyorum aramanın ne olduğunu ama psk. Olarak hiç uygun değilim ikinci bir çocuğa. Spiral kullanıyordum geçen ay çıkardı Dr um kanamam çok oluyordu diye. Bu ay hamile kaldım nerden bileyim o kadar arayarak sahip olmuşken biricik kızıma birkezde hamile kalacağımı?
Kini çocuk isterim ama kızımı büyütmeden çok zor yalnız çocuk bakmak çok zor her yük benim omzumda , sosyal olan insandım ben ama artık çevremde be arkadaşım var be bişey il hayatım bile yok.
demekki yeteri kadar çekmemişsiniz canınız yanacak kadar beklemeden kavuşmuşsunuz ki kızınıza , ikinci bebeğinizden bebek değilde sanki iltihap kapmış bir yara gibi bahsediyorsunuz ''ilaçla düşer mi ?'' ne demek ?? birde onu hiç düşünmeden kendi canınızın yanmasından korkuyorsunuz !!
hadi şimdi düştü yada kürtaj oldunuz diyelim ikinciyi gerçekten istediğinizde hangi yüzle isteyeceksiniz yada yine olacağı ne malum ?
Allah dilerse imkansızlar mümkün olur !şimdi kendi yanlışınızın bedelini doğmamış bebeğinize mi ödeteceksiniz?
sosyal çevre ve arkadaş için bebek istemeyenide ilk defa gördüm doğrusu ...
inşallah kimyasal gebeliktirde müdaheleye gerek kalmadan halledersiniz .....
İnaanları yadırgamak nekadar basit sizce , nekadar düşüncesizsiniZ, ben burda benim fikrimi yadırgamanız içîn bu paylaşımda bulunmadım sadece çare arıyorum evet çok şükür çok aramadım ilk aşılamamda oldu ama sonuçta tedavi süresini yaşadım Allah kimseye yaşatmasın diye çokda dua ettim, ediyorum arkadaşlarım var çocuğu olmayan dün gece sabaha kadar dua ettim allahım bi yanlışlık olsun diye , olmayanlara nasip et Rabbim diye. Bende sizler gibi bunları yazanı okuduğumda kızıyordum ana insanız çoğu kızdığımız şeyleri kendimiz yalasına olay boyutu çok farklı oluyor malesef sadece bunu bilin asla büyük konuşmayın..
Merhaba arkadaşlar benim 2,5 yaşında bir kızım var adetim 7 gün dalan geçti sanırım çok düzenli değildir zaten ama bi test alıp yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı? Dünde kandan baktırdım17,99 çıktı Dr um gebelik var 4 gün bekleyelim diyor sizce kimyasal gebelik olabilirmi ? Ben ikinci çocuğu şuam düşünmüyordum napıcağımı şaşırdım eğer normal bir gebelikte ilaçla düşürme olur diğilmi kürtaj Dan korkuyorum.
Kızlar değerim düşüyor 10,2 olmuş 2 gün içinde Dr um kimyasal gebelik dedi, 10 gün içinde kanamayla gidecek dedi, inanın bu bizim hakkımızda hayırlısı oldu en azından vicdan azabı çekecek bişey yapmak zorunda kalmıyacağım allahım hepinize en yakın zamanda hayırlı birer evlat nasip etsin ben herzaman dua ediyorum sizlere,inanın en Allah bu yolda gerçekten isteyen kimseyi kolları boş bırakmaz bende istediğin zaman inşallah Rabbim aratmaz, hepinize bu zorlu bekleyiş içinde olduğum iki günde bana yazdığınız için teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?