How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Beta-hcg 17,99!!

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim 2,5 yaşında bir kızım var adetim 7 gün dalan geçti sanırım çok düzenli değildir zaten ama bi test alıp yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı? Dünde kandan baktırdım17,99 çıktı Dr um gebelik var 4 gün bekleyelim diyor sizce kimyasal gebelik olabilirmi ? Ben ikinci çocuğu şuam düşünmüyordum napıcağımı şaşırdım eğer normal bir gebelikte ilaçla düşürme olur diğilmi kürtaj Dan korkuyorum.

düşürmeyimi dusunuosun ?? yok artık ben yanlıs okudum sanırım :// o zaman korunsaydın madem ıstemıosn

ya allah aşkına yapmayın değeriniz zaten düşük
doktorunuzu dinleyin bebekten kurtuluyum derken kendinize bi şey yapacaksınınz
yazık değilmi bakın 2,5 yaşında kızınız varmış
ayrıca bakacak durumunuz varsa karnınızdakinede kıymayın
ben karnımdaki meleğe ulaşmak için neler verdim
lütfen biraz makul olun önce kendi sağlığınızı düşünün

[/U]bende kızıma aşılama ile sahip oldum inanın bende biliyorum aramanın ne olduğunu ama psk. Olarak hiç uygun değilim ikinci bir çocuğa. Spiral kullanıyordum geçen ay çıkardı Dr um kanamam çok oluyordu diye. Bu ay hamile kaldım nerden bileyim o kadar arayarak sahip olmuşken biricik kızıma birkezde hamile kalacağımı?
Kini çocuk isterim ama kızımı büyütmeden çok zor yalnız çocuk bakmak çok zor her yük benim omzumda , sosyal olan insandım ben ama artık çevremde be arkadaşım var be bişey il hayatım bile yok.

[/U]bende kızıma aşılama ile sahip oldum inanın bende biliyorum aramanın ne olduğunu ama psk. Olarak hiç uygun değilim ikinci bir çocuğa. Spiral kullanıyordum geçen ay çıkardı Dr um kanamam çok oluyordu diye. Bu ay hamile kaldım nerden bileyim o kadar arayarak sahip olmuşken biricik kızıma birkezde hamile kalacağımı?
Kini çocuk isterim ama kızımı büyütmeden çok zor yalnız çocuk bakmak çok zor her yük benim omzumda , sosyal olan insandım ben ama artık çevremde be arkadaşım var be bişey il hayatım bile yok.

demekki yeteri kadar çekmemişsiniz canınız yanacak kadar beklemeden kavuşmuşsunuz ki kızınıza , ikinci bebeğinizden bebek değilde sanki iltihap kapmış bir yara gibi bahsediyorsunuz ''ilaçla düşer mi ?'' ne demek ?? birde onu hiç düşünmeden kendi canınızın yanmasından korkuyorsunuz !!
hadi şimdi düştü yada kürtaj oldunuz diyelim ikinciyi gerçekten istediğinizde hangi yüzle isteyeceksiniz yada yine olacağı ne malum ?
nerden bileyim ilk seferde hamile kalacağımı demişsiniz ..işte burdada Rabbimin büyüklüğü gücü var ..
Allah dilerse imkansızlar mümkün olur !şimdi kendi yanlışınızın bedelini doğmamış bebeğinize mi ödeteceksiniz?

sosyal çevre ve arkadaş için bebek istemeyenide ilk defa gördüm doğrusu ...
inşallah kimyasal gebeliktirde müdaheleye gerek kalmadan halledersiniz .....

Son düzenleme:
demekki yeteri kadar çekmemişsiniz canınız yanacak kadar beklemeden kavuşmuşsunuz ki kızınıza , ikinci bebeğinizden bebek değilde sanki iltihap kapmış bir yara gibi bahsediyorsunuz ''ilaçla düşer mi ?'' ne demek ?? birde onu hiç düşünmeden kendi canınızın yanmasından korkuyorsunuz !!
hadi şimdi düştü yada kürtaj oldunuz diyelim ikinciyi gerçekten istediğinizde hangi yüzle isteyeceksiniz yada yine olacağı ne malum ?
Allah dilerse imkansızlar mümkün olur !şimdi kendi yanlışınızın bedelini doğmamış bebeğinize mi ödeteceksiniz?

sosyal çevre ve arkadaş için bebek istemeyenide ilk defa gördüm doğrusu ...
inşallah kimyasal gebeliktirde müdaheleye gerek kalmadan halledersiniz .....

İnaanları yadırgamak nekadar basit sizce , nekadar düşüncesizsiniZ, ben burda benim fikrimi yadırgamanız içîn bu paylaşımda bulunmadım sadece çare arıyorum evet çok şükür çok aramadım ilk aşılamamda oldu ama sonuçta tedavi süresini yaşadım Allah kimseye yaşatmasın diye çokda dua ettim, ediyorum arkadaşlarım var çocuğu olmayan dün gece sabaha kadar dua ettim allahım bi yanlışlık olsun diye , olmayanlara nasip et Rabbim diye. Bende sizler gibi bunları yazanı okuduğumda kızıyordum ana insanız çoğu kızdığımız şeyleri kendimiz yalasına olay boyutu çok farklı oluyor malesef sadece bunu bilin asla büyük konuşmayın..

keşke senn yerınde ben olsaydım keske ben hamıle olsaydım okadar uzuldumkı okuyunca yazınıı :14::14:

sakın kıyma o masuma onn bı suçu yok zaten degerlerın dusuk 6 7 gun gecmıs adetın degerlere gore dusuk olma ıhtımalı cok yuksek zaten sen bişey yapma o kendılıgınden gıdıcek zaten gunaha gırme dusunerek bari lutfen :14:

keşke senn yerınde ben olsaydım keske ben hamıle olsaydım okadar uzuldumkı okuyunca yazınıı :14::14:

sakın kıyma o masuma onn bı suçu yok zaten degerlerın dusuk 6 7 gun gecmıs adetın degerlere gore dusuk olma ıhtımalı cok yuksek zaten sen bişey yapma o kendılıgınden gıdıcek zaten gunaha gırme dusunerek bari lutfen :14:

bence şu an ilk şoku yaşıyorsun:34: ikinci hamileliğimde ben de böyle olmuştum...aldırmayı falan düşünmemiştim (çünkü zaten 2. düşüncemiz vardı biraz erken oldu o kadar)ama daha çok erken nasıl olcak falan diye düşünüp duruyodum .hamile olduğumu öğrendiğimde büyük oğlum 2,5 yaşındaydı aynı senin gibi...bebek doğana kadar büyük çocuk da büyüyor korkma. daha bağımsız oluyor senden uzaklaşıyor. küçük doğduktan bikaç ay sonra büyüğü okula verirsin.ikisi birden büyür sende eski hayatına geri dönersin:ssz:.
benimkiler şimdi 4,5 yaşında ve 16 aylık.büyük yarım gün okula gidiyor,küçük şuan uykuda 2-3 saat bana kalıyor,istediğim gibi geçiriyorum...
bence hiç aldırma düşürme falan düşünme aralarındaki yaş ideal sonra pişman olursun:50:

İnaanları yadırgamak nekadar basit sizce , nekadar düşüncesizsiniZ, ben burda benim fikrimi yadırgamanız içîn bu paylaşımda bulunmadım sadece çare arıyorum evet çok şükür çok aramadım ilk aşılamamda oldu ama sonuçta tedavi süresini yaşadım Allah kimseye yaşatmasın diye çokda dua ettim, ediyorum arkadaşlarım var çocuğu olmayan dün gece sabaha kadar dua ettim allahım bi yanlışlık olsun diye , olmayanlara nasip et Rabbim diye. Bende sizler gibi bunları yazanı okuduğumda kızıyordum ana insanız çoğu kızdığımız şeyleri kendimiz yalasına olay boyutu çok farklı oluyor malesef sadece bunu bilin asla büyük konuşmayın..

ben yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum
ilk yorumumda yazdığım gibi hazır hissetmiyorum diye elinize geleni geri çevirip sonra ikinciyi hangi yüzle isteyeceksiniz diye sordum
siz istediğinizde olacağına dair garantiniz mi var ? dedim diye düşüncesiz oluyorsam buyrun öyle düşünün
herşeyde bir hayır var biz bilmeyiz Allah bilir
inşallah kimyasaldır sizin müdahale etmenize gerek kalmaz...

Sadece dua ediyorum allahım olmayanlara be îsteyenlere nasip et diye..

rabbim nolursun isteyipte olmayanlara nasip et....:16::16::16::16::16:

canim benim lütfen biraz daha düsün belki baglanacaksin karnindaki bebisine...rabbim verdiyse vardir bi hikmeti...

cok aldirmak isteyenleri gördüm sonrada iyiki aldirmamisim diyolar...mesala simdiki yarundan ayrilirmiydin oda onun gibi bide öyle düsün...

bizler anne olmak özlemiyle yandigimiz icin aldir yada düsür diyemeyiz canim benim bizide anliyosundur umarim...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim 2,5 yaşında bir kızım var adetim 7 gün dalan geçti sanırım çok düzenli değildir zaten ama bi test alıp yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı? Dünde kandan baktırdım17,99 çıktı Dr um gebelik var 4 gün bekleyelim diyor sizce kimyasal gebelik olabilirmi ? Ben ikinci çocuğu şuam düşünmüyordum napıcağımı şaşırdım eğer normal bir gebelikte ilaçla düşürme olur diğilmi kürtaj Dan korkuyorum.

canım seni anlamaaya calısıyorum ama anlayamıyorum, hakkında hayırlısı neyse o olsun, doğumda kızımı kaybettim,kesinlikle sana verilen bu armagana kıyma derim cok pişman olursun sonra, bebek düşüren ilaçlar vardı ama artık hepsini kürtaj yasasından sonra devlet toplattı, eczanelerde asla böyle bir ilaç bulamazsın bulduğuna da güvenme,eczacı olduğumdan cok emin konusuyorum

Kızlar değerim düşüyor 10,2 olmuş 2 gün içinde Dr um kimyasal gebelik dedi, 10 gün içinde kanamayla gidecek dedi, inanın bu bizim hakkımızda hayırlısı oldu en azından vicdan azabı çekecek bişey yapmak zorunda kalmıyacağım allahım hepinize en yakın zamanda hayırlı birer evlat nasip etsin ben herzaman dua ediyorum sizlere,inanın en Allah bu yolda gerçekten isteyen kimseyi kolları boş bırakmaz bende istediğin zaman inşallah Rabbim aratmaz, hepinize bu zorlu bekleyiş içinde olduğum iki günde bana yazdığınız için teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun..

Kızlar değerim düşüyor 10,2 olmuş 2 gün içinde Dr um kimyasal gebelik dedi, 10 gün içinde kanamayla gidecek dedi, inanın bu bizim hakkımızda hayırlısı oldu en azından vicdan azabı çekecek bişey yapmak zorunda kalmıyacağım allahım hepinize en yakın zamanda hayırlı birer evlat nasip etsin ben herzaman dua ediyorum sizlere,inanın en Allah bu yolda gerçekten isteyen kimseyi kolları boş bırakmaz bende istediğin zaman inşallah Rabbim aratmaz, hepinize bu zorlu bekleyiş içinde olduğum iki günde bana yazdığınız için teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun..

bu habere sevindim iste....

Back