Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah oyledirBence hamilesin. 5 üstü hamile oluyor diye biliyorum
Evet hamilesiniz hayırlı olsunMerhaba arkadaslar asiri sekilde 1 hafta boyunca gecmeyen mide bulantim vardi bende 2 gun once beta hcg kan testi yaptirdim degerim 16.69 ama daha adet gecikmem olmadi sizce hamilemiyim doktor 3 gn snra tekrar gel dedi belli degl ne demek sizce hamilemiyim
Umarim oyledir tesekkur ederim bakalm yarin tekrar kan vericemHamilesin canım
Bemimde su an tam 7gun var ilk hamileligim tedirginligim ondan cok istiyorum cunku insallah dediginiz gibidirBenim adetime 7 gün varken 46. Bilmem kaç çıkmıştı hadi hayırlı olsun dikkat et kendine
Aynen güzel artmıs ama süreklı takıbını yap artısa bakMerhaba adetime 2 gün var 17eylülde beta1 31,4 çıktı, 19unda beta2 57çıktı dr’um herşey yolunda dedi sizce?
Normal sartlarda bu beta hamılleık sayılıyor ama daha adet gununuz gecmedıgı ıcın doktorunuz net konusmaz cünkü beta cok düşük kımyasalda olablır . Artıslarınızı takıp edın düzenli sekılde ıkı katı artarsa hamılelık devam eder . Hakkınızda hayılrııs olsunMerhaba arkadaslar asiri sekilde 1 hafta boyunca gecmeyen mide bulantim vardi bende 2 gun once beta hcg kan testi yaptirdim degerim 16.69 ama daha adet gecikmem olmadi sizce hamilemiyim doktor 3 gn snra tekrar gel dedi belli degl ne demek sizce hamilemiyim