Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg 156 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardelencicegimm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
749
759
23
42
Merhaba hanimlar. Hafta sonu evde yaptigim gebelik testi sonrasi saglik ocagina gittim. Malesef idrar testi yaptilar pozitif cikti. Bugun ise doktoruma gittim. Kan testi yaptik 156 cikti. Persembe yine gidicem. Dua edin nolur sorunsuz bir gebelik olsun. Allah isteyen bekleyen herkese de nasip etsin insallah

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik vardır:) adet gecince mı test yaptınız ve belirtileriniz nelerdi?

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik vardır:) adet gecince mı test yaptınız ve belirtileriniz nelerdi?
Tesekkurler. Insallah Adet geçmedi. 2 gun var adetime. Biz yumurtlama takibi yapmistik. Yumurtlamadan somra 11. Gun evde gebelik testi yaptim silik cizgi cikti. 2 gun ust uste. Dun saglik ocagina gittim. Idrarda pozitifi gorduk. Bugunde kadin dogum doktoruma gittik.

Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Aynıları bende de oluyor ama bir türlü hamile kalamiyorum
Oyle uzerine durup cok dusunme. Ben olursa olur olmazsa olmaz dusuncesindeydim. Ama sana onerim yumurtlama takibi yaptir. Ben yumurtlama takibiyle hamile kaldim. Takvimle, tahminle biraz zor diye dusunuyorum. Ultrasonda yumurtayi gorup emin olmak en guzeli.

Aynen o indirilen takvim beni yanılttı mesela

Meslek sırrı diyelim
2 tane belirti gördüm mesajlarınızda, tabi yinede Allah bilir diyelim
Erkek bebek belirtisi nedir mesela ben klomen kullandım bu ay sol tarafta yumurtalık oluşmuş dedi dr bakalım yumurtlama günümde perşembe günü rica etsem cvplarmısınız

156yı ikiye katlarsa inşallah herşey yolunda demektir canım amiin amin rabbim ben ve bekleyen herkese nasip etsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…