• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 15.83

Kızlar benimde testime bakarmısınız bat 2 gün gecikti 4 test yaptım hepsi bu şekilde silikEki Görüntüle 3195262
Benim de bu şekilde çıktı henüz regl tarihim gelmedi ama leke geldi ve erken gösteren testlerden yaptım. Cuma günü kan verdim beta hcg 7.4 çıktı yani teknik olarak pozitif. Sisin de sonucunuz pozitif gözüküyor. Daha önce düşük yapmıştım çok korkuyorum değerim yine düşük diye. Yarın tekrar kan vermeye gideceğim. regl olmama 3 gün var dua edelim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Benim de bu şekilde çıktı henüz regl tarihim gelmedi ama leke geldi ve erken gösteren testlerden yaptım. Cuma günü kan verdim beta hcg 7.4 çıktı yani teknik olarak pozitif. Sisin de sonucunuz pozitif gözüküyor. Daha önce düşük yapmıştım çok korkuyorum değerim yine düşük diye. Yarın tekrar kan vermeye gideceğim. regl olmama 3 gün var dua edelim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
İnşallah yükselir değerin canomm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Sağlıklı bir gebelik geçirirsin sağ salim kucağına konar bebişin inşallahhh

Kızlar merhabaa
Reglime 1 gün var. Dün kaset test ve erken gebelik testi yaptım. İkisinde de silik çizgi çıktı. Kan verdim beta hcg 15.83 çıktı. Göğüs ucu ağrım ve bel ağrım var. Çarşamba günü sağlık ocağına kan vermek için gideceğim ama kan değerim düşük çıktığı için kimyasal gebelik olabilir mi diye korkum var. Beta hcg değerleriniz neydi bu kadar düşük çıkıp normal sağlıklı bir hamilelik geçiren varmı acabaa
Bende bugün kan tahlili verdim beta hcg 15.4 çıktı doktorum 3 gün sonra gel tekrar yapalım dedi sizce hamilemiyim

Bende bugün kan tahlili verdim beta hcg 15.4 çıktı doktorum 3 gün sonra gel tekrar yapalım dedi sizce hamilemiyim
Benimde ilk beta hcg m 15 çıkmıştıı şuan 6+1deyim. Bir kaç gün sonra tekrardan kan testi verebilirsinizz. Adet gecikmemin 10 gün geçmesimi bekledim muayene için. Sizinde pozitif gözüküyor ve sabredebildiğiniz kadar sabredin muayene için gittiğinizde güzel haberler alabilmeniz için.

Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 10 Aralık bu ay adet olmadım 15 günlük gecikmem var bugün idrar testi yaptım silik çift çizgi kan verdim 19.99 doktor 2 sonra tekrar aynı saatte yap iki katına çıkıyorsa sorun yoktur belirlediğimiz tarihte kese için gelirsin dedi bakalım artık polikistik over hastasıyım adet düzensizliğim var

Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 10 Aralık bu ay adet olmadım 15 günlük gecikmem var bugün idrar testi yaptım silik çift çizgi kan verdim 19.99 doktor 2 sonra tekrar aynı saatte yap iki katına çıkıyorsa sorun yoktur belirlediğimiz tarihte kese için gelirsin dedi bakalım artık polikistik over hastasıyım adet düzensizliğim var
Merhaba canım bende en son 13 aralıkta adet oldum hala gelen giden yok en son 7. Gün kan verdim negatifti. Sen 15 günlük gecikmende hiç kan falan verdin mi belirtin var mıydı

Merhaba canım bende en son 13 aralıkta adet oldum hala gelen giden yok en son 7. Gün kan verdim negatifti. Sen 15 günlük gecikmende hiç kan falan verdin mi belirtin var mıydı
Merhabalar cnm yok ben hiç kan vermedim daha öncesinde kramp şeklinde ani gelen kasık sancılarım oldu bacaklarım bile agrıyordu göğüslerim sızlama başladı yani 2-3 ayda bir adet olduğum için hamilelikten şüphelenmiyordum ama bi anda eczanenin önünden geçerken aldım testi silik çıktı kan verdim 19 çıktı 48 saat sonra tekrar yaptım yani bugün öğlen gibi 85 çıktı doktor 3 şubatta vajinal 7 şubatta karından keseyi görebiliriz dedi 1 şubatta tekrar test ver 700 üstü çıkarsa dahada rahatlarız dedi 2 yıl önce sağlıksız gebelik geçirdim kürtaj oldum diye daha temkinli doktor sonrasında rahim filmi aşılama yaptım ama olmadı yumurtlama tarihimi de hiç bilmediğim için düzenli ilişkim olmadı rabbimin Hikmeti işte bu Kandil günü rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş

Back