- 20 Haziran 2022
- 38
- 8
- 6
- 29
- Konu Sahibi merakligorl
-
İnşallah çok teşekkür ederimKan değeriniz düşük değil ki reglniz daha gecikmemiş bile, çok daha düşüklerle gebelik öğrenen gördüm ben burada. Önemli olan 2 günde 1 verdiğiniz ttahlildeki artış. Umarım sağlıklı bir gebeliktir
Amin inşallah bugün tekrar idrar testi yaptım gene silikReglim geçtikten 3 gün sonra 34 ile öğrendim, geç döllenmeymiş. Endişe etmeyinsağlıkla gelsin
Bende içimden kötüyü düşüne düşüne kötüyü çağıracaksın diyorum ama elimde değil işte. Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziireglime bir gün kala 35 ile öğrendim bende gayet sağlıklı bir gebelik ilerliyor. önemli olan düzenli artış olması içinizi ferah tutun düşük değerle öğrenince illa kimyasal diye birşey yok :) iki güne bir aynı yerde kan verin yaklaşık ikiye katlanarak gidiyorsa sıkıntı yok demektir. benim ilk değerim yüzde elliden bile az artmıştı sonrakinde ikiye katladı ama hep iyi düşündüm iyi oldu sizde iyi düşünün :)
Muhtemelen kimyasal gebelik yaşamışsınız, geçmiş olsun. Kısa süre içerisinde tekrar hamile kalabilirsiniz kimyasal sonrası sağlıklı embriyo hızlı tutunuyorMerhaba
Üç gündür kanamam var dün beta 133 tu bugün de 90 dusukmu yapıyorum?
Evet canım hayırlı olsunKızlarr bugün kan verdim 15den 114e yükseldi. Normal bir yükselişmi sizcee
Tebrikler, gayet güzel artmış inşallah sağlıkla devam ederKızlarr bugün kan verdim 15den 114e yükseldi. Normal bir yükselişmi sizcee
Amin inşallah çok teşekkür ederimmTebrikler, gayet güzel artmış inşallah sağlıkla devam eder
Merhaba geç döllenme nasıl bir şey oluyor ? Nasıl geç döllenme olduğunu anladınız ?Reglim geçtikten 3 gün sonra 34 ile öğrendim, geç döllenmeymiş. Endişe etmeyinsağlıkla gelsin
Beklediğiniz tarihten daha sonra yumurtluyorsunuz ve sperm rahim içinde 4 güne kadar kaldığı için yumurtayı geç döllenmiş oluyor. Normalde hesaplanırken son adet tarihinden 2 hafta sonra yumurtlama olmuş gibi hesaplanıyor, ancak yumurtlaması ge olan kadında bu hesapta sarkma oluyor. Geç döllenme olduğunu 29 ağustos son adet tarihin olmasına rağmen 3 Ekim'de 3 haftalık olmasından anladık, normalde beklenen 5 haftalık olmasıydı, bebeğimin gelişimi gayet normal bu da gelişim anomalisi değil geç döllenme nedeniyle hafta farkı olduğunu gösteriyorMerhaba geç döllenme nasıl bir şey oluyor ? Nasıl geç döllenme olduğunu anladınız ?
Hayırlısı olsunKızlarr bugün kan verdim 15den 114e yükseldi. Normal bir yükselişmi sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?