• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 15.83

merakligorl

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
38
8
6
29
Kızlar merhabaa
Reglime 1 gün var. Dün kaset test ve erken gebelik testi yaptım. İkisinde de silik çizgi çıktı. Kan verdim beta hcg 15.83 çıktı. Göğüs ucu ağrım ve bel ağrım var. Çarşamba günü sağlık ocağına kan vermek için gideceğim ama kan değerim düşük çıktığı için kimyasal gebelik olabilir mi diye korkum var. Beta hcg değerleriniz neydi bu kadar düşük çıkıp normal sağlıklı bir hamilelik geçiren varmı acabaa

Kan değeriniz düşük değil ki reglniz daha gecikmemiş bile, çok daha düşüklerle gebelik öğrenen gördüm ben burada. Önemli olan 2 günde 1 verdiğiniz ttahlildeki artış. Umarım sağlıklı bir gebeliktir 🙏🏿

reglime bir gün kala 35 ile öğrendim bende gayet sağlıklı bir gebelik ilerliyor. önemli olan düzenli artış olması içinizi ferah tutun düşük değerle öğrenince illa kimyasal diye birşey yok :) iki güne bir aynı yerde kan verin yaklaşık ikiye katlanarak gidiyorsa sıkıntı yok demektir. benim ilk değerim yüzde elliden bile az artmıştı sonrakinde ikiye katladı ama hep iyi düşündüm iyi oldu sizde iyi düşünün :)

Reglim geçtikten 3 gün sonra 34 ile öğrendim, geç döllenmeymiş. Endişe etmeyin 🌸 sağlıkla gelsin

reglime bir gün kala 35 ile öğrendim bende gayet sağlıklı bir gebelik ilerliyor. önemli olan düzenli artış olması içinizi ferah tutun düşük değerle öğrenince illa kimyasal diye birşey yok :) iki güne bir aynı yerde kan verin yaklaşık ikiye katlanarak gidiyorsa sıkıntı yok demektir. benim ilk değerim yüzde elliden bile az artmıştı sonrakinde ikiye katladı ama hep iyi düşündüm iyi oldu sizde iyi düşünün :)
Bende içimden kötüyü düşüne düşüne kötüyü çağıracaksın diyorum ama elimde değil işte. Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizii💜

Merhaba
Üç gündür kanamam var dün beta 133 tu bugün de 90 dusukmu yapıyorum?
Muhtemelen kimyasal gebelik yaşamışsınız, geçmiş olsun. Kısa süre içerisinde tekrar hamile kalabilirsiniz kimyasal sonrası sağlıklı embriyo hızlı tutunuyor

kızlar beta hcg artışlarım bu şekilde ama bu arada 2 gün süren adet kanamam olmuştu gittikten sonra da değerim 100 e çıktı bu şekilde olup sağlıklı bir hamileliği olan var mı deış gebelik veya kimyasal diye çok korkuyorum

Eklentiler

• E81576B7-4863-4A09-8160-A75499A5DDB2.jpeg
    E81576B7-4863-4A09-8160-A75499A5DDB2.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 396
Kızlar selam ben 29 aralıkta çatlatma ignesi kullandım ilk denemem di sonrasında 12.günü kan verdim

10.01 19.30 Beta 5.78
11.01 08.30 Beta 9.12
12.01 15.30 Beta 15.89
16.01 13.30 Beta 21.66

Bu şekilde yükseldi fakat doktorum saglıklı olmadıgını ama cumaya kadar bekleyip tekrar kan vermemi söyledi sizce bu yaşadığım olay dış gebelik mi kimyasal mı nedir bu bilen varmı aranızda

Merhaba geç döllenme nasıl bir şey oluyor ? Nasıl geç döllenme olduğunu anladınız ?
Beklediğiniz tarihten daha sonra yumurtluyorsunuz ve sperm rahim içinde 4 güne kadar kaldığı için yumurtayı geç döllenmiş oluyor. Normalde hesaplanırken son adet tarihinden 2 hafta sonra yumurtlama olmuş gibi hesaplanıyor, ancak yumurtlaması ge olan kadında bu hesapta sarkma oluyor. Geç döllenme olduğunu 29 ağustos son adet tarihin olmasına rağmen 3 Ekim'de 3 haftalık olmasından anladık, normalde beklenen 5 haftalık olmasıydı, bebeğimin gelişimi gayet normal bu da gelişim anomalisi değil geç döllenme nedeniyle hafta farkı olduğunu gösteriyor

Kızlar benimde testime bakarmısınız bat 2 gün gecikti 4 test yaptım hepsi bu şekilde silik
F36E090B-E0A7-4096-BA3E-BC0742CF6564.jpeg

Eklentiler

• 613163DA-CC37-46AA-86E0-E21FCAC0007F.jpeg
    613163DA-CC37-46AA-86E0-E21FCAC0007F.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 263
Back