• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 12 cikti yukselme sansi varmidir

Hayalettim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
345
151
23
34
Kizlar bat 2 gun kala beta hcg 12.39 cikti bu kadar dusuk cikan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz

2 günde bir kanda baktır 2 ye katlıyor mu adetine de var o yüzden senin için hayırlısı olsun

Adet günümde 11.25 ti kızım 2 yaşına girecek bi ay sonra inşlh :))

1 gun arayla yukselirse tamamdir.
Benim de adetten onceki gun 28.32 cikti ve yukseldi dogum yaklasti :)
Hayirli olsun simdiden.

Hercektenmi cok mutlu oldum darisi basina ...benim.moralim biraz bozuldu acikcasi kimyasal gebelik diye
Valla ben çok cahildim ilk kızımda testi yaptırdım pozitif yazıyor hamileyim diye dolaştım ortada :-) kimyasal nedir bilmediğim için telaşta yapmamıştım rahat ol ben geç döllenme olmuştum bebeğimi geç gördüm

Canım panik yapma arkadaşımın ki 5 ten yükseldi zaten mantık olarak kimsenin ki bir gecede birden 500 olmuyor herkesin ki 0 dan yükselmeye başlıyor döllenmeden sonra kaçıncı gün baktığına bağlı olarak bir rakam görüyorsun. Sende olumlu düşün olumlu olsun inşallah. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Canım panik yapma arkadaşımın ki 5 ten yükseldi zaten mantık olarak kimsenin ki bir gecede birden 500 olmuyor herkesin ki 0 dan yükselmeye başlıyor döllenmeden sonra kaçıncı gün baktığına bağlı olarak bir rakam görüyorsun. Sende olumlu düşün olumlu olsun inşallah. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Canm ya moral verdin gercekten insallah hayirli guzel ilerlerr cok teskk canmm

Benim de adet gunume 2 gün kala 13.81 cikmisti önemli olan az olmasi degil iki günde bir iki katına cikmasi. Suan 22 haftaligim :)
Merhaba ben se aramiza yeni katildim. Ocak ayinda sonlanan bir gebeligim oldu kalbi durdu ne yazikki. Bi ay regliden 2 gin once beta 13 cikti regli gunumde 29 ama 2 gun sonra 18 dusmus acana bu durumda olup yukselen var mi ?

Merhaba ben se aramiza yeni katildim. Ocak ayinda sonlanan bir gebeligim oldu kalbi durdu ne yazikki. Bi ay regliden 2 gin once beta 13 cikti regli gunumde 29 ama 2 gun sonra 18 dusmus acana bu durumda olup yukselen var mi ?
Pek bi bilgim yok ama bi artıp bi yükselmesi saglıklı bi gebelik olmadıgını gösteriyor

Back