- 25 Mart 2017
- 345
- 151
- 23
- 34
- Konu Sahibi Hayalettim
Kizlar bat 2 gun kala beta hcg 12.39 cikti bu kadar dusuk cikan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım adet öncesi böyle olur 2 gün arayla tekrar yap yükseliş varsa tamam dir zatenKizlar bat 2 gun kala beta hcg 12.39 cikti bu kadar dusuk cikan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
Arkadaşımın adet günü 60 çıktı öyle düşünürsek normal yükselebilir cnmKizlar bat 2 gun kala beta hcg 12.39 cikti bu kadar dusuk cikan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
Hercektenmi cok mutlu oldum darisi basina ...benim.moralim biraz bozuldu acikcasi kimyasal gebelik diyeAdet günümde 11.25 ti kızım 2 yaşına girecek bi ay sonra inşlh :))
Cok sevindim canm ta darisi basima insallah hayirlisi ile..1 gun arayla yukselirse tamamdir.
Benim de adetten onceki gun 28.32 cikti ve yukseldi dogum yaklasti :)
Hayirli olsun simdiden.
Insallah canmmÜzülme canım adet öncesi böyle olur 2 gün arayla tekrar yap yükseliş varsa tamam dir zaten
Valla ben çok cahildim ilk kızımda testi yaptırdım pozitif yazıyor hamileyim diye dolaştım ortada kimyasal nedir bilmediğim için telaşta yapmamıştım rahat ol ben geç döllenme olmuştum bebeğimi geç gördümHercektenmi cok mutlu oldum darisi basina ...benim.moralim biraz bozuldu acikcasi kimyasal gebelik diye
Insallah cnmArkadaşımın adet günü 60 çıktı öyle düşünürsek normal yükselebilir cnm
Cok sevindim canm ta darisi basima insallah hayirlisi ile..
Cok saol canm hayirlisi ile insallah ilerlerrrInsallah canim.
Hic takilma rakamin kac olduguna. Onemli olan katlanip katlanmadigi.
Ki bence katlanacak hayirlisiyla.
Benim de adet gunume 2 gün kala 13.81 cikmisti önemli olan az olmasi degil iki günde bir iki katına cikmasi. Suan 22 haftaligim :)Kizlar bat 2 gun kala beta hcg 12.39 cikti bu kadar dusuk cikan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
Mutlu ettiniz beni gercektnnnn cok saolumnBenim de adet gunume 2 gün kala 13.81 cikmisti önemli olan az olmasi degil iki günde bir iki katına cikmasi. Suan 22 haftaligim :)
Canm ya moral verdin gercekten insallah hayirli guzel ilerlerr cok teskk canmmCanım panik yapma arkadaşımın ki 5 ten yükseldi zaten mantık olarak kimsenin ki bir gecede birden 500 olmuyor herkesin ki 0 dan yükselmeye başlıyor döllenmeden sonra kaçıncı gün baktığına bağlı olarak bir rakam görüyorsun. Sende olumlu düşün olumlu olsun inşallah. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
merhaba, hcg niz kaç oldu merak ettim :) ben de 6,3 le başladım suan 57 .Canm ya moral verdin gercekten insallah hayirli guzel ilerlerr cok teskk canmm
Merhaba ben se aramiza yeni katildim. Ocak ayinda sonlanan bir gebeligim oldu kalbi durdu ne yazikki. Bi ay regliden 2 gin once beta 13 cikti regli gunumde 29 ama 2 gun sonra 18 dusmus acana bu durumda olup yukselen var mi ?Benim de adet gunume 2 gün kala 13.81 cikmisti önemli olan az olmasi degil iki günde bir iki katına cikmasi. Suan 22 haftaligim :)
Pek bi bilgim yok ama bi artıp bi yükselmesi saglıklı bi gebelik olmadıgını gösteriyorMerhaba ben se aramiza yeni katildim. Ocak ayinda sonlanan bir gebeligim oldu kalbi durdu ne yazikki. Bi ay regliden 2 gin once beta 13 cikti regli gunumde 29 ama 2 gun sonra 18 dusmus acana bu durumda olup yukselen var mi ?