• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 12.60 lütfen yardımcı olur musunuz?

AlyaHira

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
80
69
8
27
Kizlar adet günümde öğrendim ki beta hcg 12.60 yeni gebelik olabilir dedi forumlarda falan kötü seyler de okudum iyi şeyler de boyle cikip yükselen oldu mu 😔 cok merak ediyorum yarin aksam tekrar kan vericem lutfen benim icin dua eder misiniz hayirli sonuclar alayim. Kimsenin kucagini bos bırakmasın rabbim

Benimde 10.30 çıkmıştı ama adetimden önceydi sonra 3000i geçti banada doktor çok yeni olabilir demiştir sonradan düzenli yükseldi 3 günde bir yaptır

Değerin 5ün üstünde ise hamilesin demektir. Neden kötü düşünüyorsun adetten 1 hafta önce 300 çıkanınki ne kadar normalse adet günü 10 12 çıkanın da o kadar normaldir. Erken döllenme geç döllenme diye bişey var senin minik tavşanında adet günü sürpriz yapmayı seçenlerden olmuş demek ki 😘

Kizlar adet günümde öğrendim ki beta hcg 12.60 yeni gebelik olabilir dedi forumlarda falan kötü seyler de okudum iyi şeyler de boyle cikip yükselen oldu mu 😔 cok merak ediyorum yarin aksam tekrar kan vericem lutfen benim icin dua eder misiniz hayirli sonuclar alayim. Kimsenin kucagini bos bırakmasın rabbim
herşeyi okuyp canını sıkma geç döllenme olmuş olabilir yarın inşallah daha da artmış olacak

Gec dollenme olmus olabilir 2 haftalik falan suan .Benimde 12 gun gecikme ile 11.99 cikti 1 gun ara ile 2 katina cikmasi gerek persembe yine kan vericem siz baktirdiniz mi yone

merhaba, yaklaşık 1 haftadır hamilelik belirtilerim var, test yaptım negatif çıktı. regl 5 gün gecikti, gecikmemin 3. gününde beta 0.13 çıktı. sizce değer artar mı çünkü kasık/karın ağrısı yaşıyorum ve ilk defa reglimde gecikme yaşıyorum. görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum🙌🏻

Back