Adet gununuz gecti mi? Bu degere gore gebelik var ama saglikli olup olmadigini bilemeyiz. Dusuk bir deger. Umar
2 gün geçti ama bazen 2 3 gün sapmalar olabiliyorduAdet gununuz gecti mi? Bu degere gore gebelik var ama saglikli olup olmadigini bilemeyiz. Dusuk bir deger. Umarim duzenli artış olur.
Çok yeni daha. 2 günde bir 2 kat artış olması önemli.Bugün idrar testim de 2. Çizgi silik diye post açmıştım. Kan testi verdim beta hcg 11.90 çıktı. Acilden verdiğim için ilgilenen bir doktorum yoktu. Gebelik yok , kendi doktorunuz ile konuşabilirsiniz dedi laborant. Internetten baktığımda 5 üzerinde olursa hamilelik var yazıyor. Cumaya kadar yapabileceğim bir şey de yok. Bilgi sahibi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum ;(
Yani var mı sizce de , hemşire yok dedi. Sadece test sonucuna bakarak. Regl tarihimi de sormadıÇok yeni daha. 2 günde bir 2 kat artış olması önemli.
Kimyasal nasıl oluyor, sonuç nasıl ilerliyor acaba. Size de çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın5 üzeri gebelik oluşuyor denir. Ama dediğim gibi artış olmalı. Kese görünmeden drlar gebelik var demezler ondan öyle demişlerdir.
Aynı değerle 2 ay önce kimyasal yaşadım. Çok umutlanmadan takip edin. Gönlünüze göre olur umarım.
Kesinlikle var.dikkat et kendine canım.Bugün idrar testim de 2. Çizgi silik diye post açmıştım. Kan testi verdim beta hcg 11.90 çıktı. Acilden verdiğim için ilgilenen bir doktorum yoktu. Gebelik yok , kendi doktorunuz ile konuşabilirsiniz dedi laborant. Internetten baktığımda 5 üzerinde olursa hamilelik var yazıyor. Cumaya kadar yapabileceğim bir şey de yok. Bilgi sahibi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum ;(
Değer iki güne bir 2 kat artmıyor. Düşüşe geçiyor. Adetle düşürüyorsunuz.Kimyasal nasıl oluyor, sonuç nasıl ilerliyor acaba. Size de çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
Adete sekiz gün varken dohru sonuç vermez bikaç gun sonra tekrarlayın.Adetime 8 gün var 0.216 btchcg kan verirken rutin kanlarmı bthcgyı de ölctürdüm gitmsken bide genelık olr olmaz ilaca baslcm o yüzden kan verdgm kadın bı ıhtmal dedi bilen varmı
Napmam gerekiyor hiç bilmiyorum. Insalalh olumlu sonuçlanırKesinlikle var.dikkat et kendine canım.
Benim adetime 2 gün var sonucum 30.93 çıktı. Adet geçtikten sonra gidip tekrar kan verecem. Artmissa normal, azalmissa kimyasal gebelik dedi. Sizinki de sanki tam sınırda tekrar kan verin artarsa doktora gidin bence.Bugün idrar testim de 2. Çizgi silik diye post açmıştım. Kan testi verdim beta hcg 11.90 çıktı. Acilden verdiğim için ilgilenen bir doktorum yoktu. Gebelik yok , kendi doktorunuz ile konuşabilirsiniz dedi laborant. Internetten baktığımda 5 üzerinde olursa hamilelik var yazıyor. Cumaya kadar yapabileceğim bir şey de yok. Bilgi sahibi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum ;(
Sizin kaç çıkmıştı ilk değeriniz acabaBeklemen gerekli canım biraz ben 7 gün geçince öğrendim anca . Evet çok zor ama daha çok yeni bende 5 üzeri gebelik var diye biliyorum Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünde olanı versin inşallah
Yani kesin sağlıksızdır diye bir durum da yok değil miGebelik var canim. Ama saglikli mi henuz belli olmaz. Cok erken su an. 2 gunde bir 2 kat artmasi gerekiyor
Galiba. Inşallah sizin de benim de normaldir. Allah yardımcımız olsunBenim adetime 2 gün var sonucum 30.93 çıktı. Adet geçtikten sonra gidip tekrar kan verecem. Artmissa normal, azalmissa kimyasal gebelik dedi. Sizinki de sanki tam sınırda tekrar kan verin artarsa doktora gidin bence.
İnşallah sadece stres yapma ve dikkat et kendine.ilac alma,ağır kaldırma bu gibi şeylere dikkat et.iki güne testi tekrarlaNapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. Insalalh olumlu sonuçlanır
İnsaallah öyledir amin amin.Galiba. Inşallah sizin de benim de normaldir. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?