Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 11.90

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dh120910

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
1.212
856
123
32
Bugün idrar testim de 2. Çizgi silik diye post açmıştım. Kan testi verdim beta hcg 11.90 çıktı. Acilden verdiğim için ilgilenen bir doktorum yoktu. Gebelik yok , kendi doktorunuz ile konuşabilirsiniz dedi laborant. Internetten baktığımda 5 üzerinde olursa hamilelik var yazıyor. Cumaya kadar yapabileceğim bir şey de yok. Bilgi sahibi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum ;(

Adet gununuz gecti mi? Bu degere gore gebelik var ama saglikli olup olmadigini bilemeyiz. Dusuk bir deger. Umarim duzenli artış olur.

Çok yeni daha. 2 günde bir 2 kat artış olması önemli.

5 üzeri gebelik oluşuyor denir. Ama dediğim gibi artış olmalı. Kese görünmeden drlar gebelik var demezler ondan öyle demişlerdir.

Aynı değerle 2 ay önce kimyasal yaşadım. Çok umutlanmadan takip edin. Gönlünüze göre olur umarım.

Kimyasal nasıl oluyor, sonuç nasıl ilerliyor acaba. Size de çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

Kesinlikle var.dikkat et kendine canım.

Adetime 8 gün var 0.216 btchcg kan verirken rutin kanlarmı bthcgyı de ölctürdüm gitmsken bide genelık olr olmaz ilaca baslcm o yüzden kan verdgm kadın bı ıhtmal dedi bilen varmı

Adetime 8 gün var 0.216 btchcg kan verirken rutin kanlarmı bthcgyı de ölctürdüm gitmsken bide genelık olr olmaz ilaca baslcm o yüzden kan verdgm kadın bı ıhtmal dedi bilen varmı
Adete sekiz gün varken dohru sonuç vermez bikaç gun sonra tekrarlayın.

Benim adetime 2 gün var sonucum 30.93 çıktı. Adet geçtikten sonra gidip tekrar kan verecem. Artmissa normal, azalmissa kimyasal gebelik dedi. Sizinki de sanki tam sınırda tekrar kan verin artarsa doktora gidin bence.

Beklemen gerekli canım biraz ben 7 gün geçince öğrendim anca . Evet çok zor ama daha çok yeni bende 5 üzeri gebelik var diye biliyorum Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünde olanı versin inşallah

Beklemen gerekli canım biraz ben 7 gün geçince öğrendim anca . Evet çok zor ama daha çok yeni bende 5 üzeri gebelik var diye biliyorum Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünde olanı versin inşallah
Sizin kaç çıkmıştı ilk değeriniz acaba amin ınsalalh. Allah razı olsun

Benim adetime 2 gün var sonucum 30.93 çıktı. Adet geçtikten sonra gidip tekrar kan verecem. Artmissa normal, azalmissa kimyasal gebelik dedi. Sizinki de sanki tam sınırda tekrar kan verin artarsa doktora gidin bence.
Galiba. Inşallah sizin de benim de normaldir. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…