Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 üzeri değer, gebelik var olarak kabul edilebilir fakat önemli olan iki günde bir, iki katına çıkması. Benim değerim 20 çıkmıştı, düşüktü zaten ve kimyasala döndü. Umarım sizin değeriniz yükselir ve sağlıkla devam eder gebeliğiniz.Dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı biraz silikti bugünde kan verdim adetime 5 gün var beta hcg 11.62 çıktı değeri bu şekilde olup yükselen var mı?
Siz ne zaman öğrenmiştiniz adet gününüzden önce mi sonra mı5 üzeri değer, gebelik var olarak kabul edilebilir fakat önemli olan iki günde bir, iki katına çıkması. Benim değerim 20 çıkmıştı, düşüktü zaten ve kimyasala döndü. Umarım sizin değeriniz yükselir ve sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Adetime 3 gün kala.Siz ne zaman öğrenmiştiniz adet gününüzden önce mi sonra mı
Hayırlısıyla yükselir inşallahAdetime 3 gün kala.
Canım değerin yükseldi mi merak ettim benimde adete 3 gün kala 8.8 di iki gün sonra 16.2 oldu yine düşük geliyo banaDün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı biraz silikti bugünde kan verdim adetime 5 gün var beta hcg 11.62 çıktı değeri bu şekilde olup yükselen var mı?
Önemli olan değerin iki sonra en az %60 artmış olması, 11.62 de pozitif sonuçtaDün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı biraz silikti bugünde kan verdim adetime 5 gün var beta hcg 11.62 çıktı değeri bu şekilde olup yükselen var mı?
Daha yaptırmadım yarın gidicem drCanım değerin yükseldi mi merak ettim benimde adete 3 gün kala 8.8 di iki gün sonra 16.2 oldu yine düşük geliyo bana
İnşallahÖnemli olan değerin iki sonra en az %60 artmış olması, 11.62 de pozitif sonuçta
Sağlıklı bir hamilelik dilerim.
Doktora gittinmi sonucun ne olduDaha yaptırmadım yarın gidicem dr
Evde test yaptım gitmedim negatif çıktıDoktora gittinmi sonucun ne oldu
9.90 çıktı benim değerim 5 gün varken.Dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı biraz silikti bugünde kan verdim adetime 5 gün var beta hcg 11.62 çıktı değeri bu şekilde olup yükselen var mı?
Ve malesef Regl oldum9.90 çıktı benim değerim 5 gün varken.
Şuan gün sayıyorum![]()
Malesef Regl oldumDoktora gittinmi sonucun ne oldu