BETA HCG 10 hamilelik var mı

Hamilelik ekstra duygusallik katıyor insana bende oyleyim olur olmadik seylere gözlerim doluyor ağlıyorum 4hafta 3 günlük henüz bugün. Baya bi erken öğrendim henüz kontrole de gitmedim cok küçük diye insallah hersey yolundadır

Yaaaa maşallah inşallah her şey yolundadır bebişini sağlıkla al kucağına canım benim

Yaaaa maşallah inşallah her şey yolundadır bebişini sağlıkla al kucağına canım benim
Amin cok tesekkurler canim insallah seninde betan cok güzel yükselmiştir kan sonucunu alınca yaz buraya merak ederim ♡

Hahahaha bunu bana anlatmanız onbirmayıs’ı herkes tanıdı artık burda ve sizinki bana çok bilindik bir hikaye geliyor
Gidip bi kan ver beta artışı 2 günde bir yapılır ki durum anlaşılsın

Hahahaha bunu bana anlatmanız onbirmayıs’ı herkes tanıdı artık burda ve sizinki bana çok bilindik bir hikaye geliyor
Ay ne bilim ya anlatıverdim inş yükselir

Kızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ılı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi

dayanamadık eşimle kan verdin 10 olan 0.6 olmuş nasıl oldu böyle bişey anlamadık

Amin cok tesekkurler canim insallah seninde betan cok güzel yükselmiştir kan sonucunu alınca yaz buraya merak ederim ♡
Simdi verdik tekrar kan 0.6 ya düşmüş 10 dan nasıl düşmüş anlamadım duygularım darma duman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…