Ayyy duygularımda öyle tuhafki 2 günde yaşlandım sadede ağlıyorum normalde duygusalım evet ama bi kaç gündür durduk yerde ağlıyorum şuan çok moral oldu yarın vericem inşallah kan sizinki suanda kaç aylık peki?
Hamilelik ekstra duygusallik katıyor insana bende oyleyim olur olmadik seylere gözlerim doluyor ağlıyorum 4hafta 3 günlük henüz bugün. Baya bi erken öğrendim henüz kontrole de gitmedim cok küçük diye insallah hersey yolundadır
Hamilelik ekstra duygusallik katıyor insana bende oyleyim olur olmadik seylere gözlerim doluyor ağlıyorum 4hafta 3 günlük henüz bugün. Baya bi erken öğrendim henüz kontrole de gitmedim cok küçük diye insallah hersey yolundadır
Direk 10 çıktı canım , referans aralığı 0-10 yazıyordu . Geçen ay verdiğimde ise 0-5 yazıyordu aynı yere yaptırdım . Acil doktoru evet çok yeni daha artması gerek dedi. Artartmı ya sizce , adetine 2 gün kala 7 çıkıp hamile olanlar varmı çok ümitlendim, bu deneme 2. Olcak aslında çok yeni ama 1.5 yıllık evliyim. ama planlı çok zor sanki yatağa bebek için giriyorum
Hahahaha bunu bana anlatmanız onbirmayıs’ı herkes tanıdı artık burda ve sizinki bana çok bilindik bir hikaye geliyor
Gidip bi kan ver beta artışı 2 günde bir yapılır ki durum anlaşılsın
Hahahaha bunu bana anlatmanız onbirmayıs’ı herkes tanıdı artık burda ve sizinki bana çok bilindik bir hikaye geliyor
Kızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ılı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi