Hamilelik ekstra duygusallik katıyor insana bende oyleyim olur olmadik seylere gözlerim doluyor ağlıyorum 4hafta 3 günlük henüz bugün. Baya bi erken öğrendim henüz kontrole de gitmedim cok küçük diye insallah hersey yolundadırAyyy duygularımda öyle tuhafki 2 günde yaşlandım sadede ağlıyorum normalde duygusalım evet ama bi kaç gündür durduk yerde ağlıyorum şuan çok moral oldu yarın vericem inşallah kan sizinki suanda kaç aylık peki?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BETA HCG 10 hamilelik var mı
- Konu Sahibi ela124
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @hamileanneler beta hcg 10 gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaaaa maşallah inşallah her şey yolundadır bebişini sağlıkla al kucağına canım benimHamilelik ekstra duygusallik katıyor insana bende oyleyim olur olmadik seylere gözlerim doluyor ağlıyorum 4hafta 3 günlük henüz bugün. Baya bi erken öğrendim henüz kontrole de gitmedim cok küçük diye insallah hersey yolundadır
Amin cok tesekkurler canim insallah seninde betan cok güzel yükselmiştir kan sonucunu alınca yaz buraya merak ederim ♡Yaaaa maşallah inşallah her şey yolundadır bebişini sağlıkla al kucağına canım benim
- 30 Mart 2022
- 5.357
- 3.055
- 103
Hahahaha bunu bana anlatmanız onbirmayıs’ı herkes tanıdı artık burda ve sizinki bana çok bilindik bir hikaye geliyorDirek 10 çıktı canım , referans aralığı 0-10 yazıyordu . Geçen ay verdiğimde ise 0-5 yazıyordu aynı yere yaptırdım . Acil doktoru evet çok yeni daha artması gerek dedi. Artartmı ya sizce , adetine 2 gün kala 7 çıkıp hamile olanlar varmı çok ümitlendim, bu deneme 2. Olcak aslında çok yeni ama 1.5 yıllık evliyim. ama planlı çok zor sanki yatağa bebek için giriyorum
Gidip bi kan ver beta artışı 2 günde bir yapılır ki durum anlaşılsın
Ay ne bilim ya anlatıverdim inş yükselirHahahaha bunu bana anlatmanız onbirmayıs’ı herkes tanıdı artık burda ve sizinki bana çok bilindik bir hikaye geliyor
- 4 Ekim 2023
- 139
- 9
- 11
- 24
dayanamadık eşimle kan verdin 10 olan 0.6 olmuş nasıl oldu böyle bişey anlamadıkHahahaha bunu bana anlatmanız onbirmayıs’ı herkes tanıdı artık burda ve sizinki bana çok bilindik bir hikaye geliyor
Simdi verdik tekrar kan 0.6 ya düşmüş 10 dan nasıl düşmüş anlamadım duygularım darma dumanAmin cok tesekkurler canim insallah seninde betan cok güzel yükselmiştir kan sonucunu alınca yaz buraya merak ederim ♡
Allah allah ayni hastanede mi verdin ?Simdi verdik tekrar kan 0.6 ya düşmüş 10 dan nasıl düşmüş anlamadım duygularım darma duman
Evet , malesef olmadı heralde kısmettAllah allah ayni hastanede mi verdin ?
- 30 Mart 2022
- 5.357
- 3.055
- 103
Kimyasal gebelik o zamandayanamadık eşimle kan verdin 10 olan 0.6 olmuş nasıl oldu böyle bişey anlamadık
insallah diğer ay güzel haberi alırsın canim benimEvet , malesef olmadı heralde kısmett
Aminninsallah diğer ay güzel haberi alırsın canim benim
Evet ( boşa heycan yaptık ya 2 gün baya komikti neyse 3. Denemede artık hahahahaKimyasal gebelik o zaman