Beta hcg 10 dan düştü

ela124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
47
28
3
27
Arkadaşlar adetime 5 gün vardı planlı olduğu için idrar testi yaptım çift çıktı hemen ardından kan verdim beta hcg 10 çıktı , heycan yaptığım için 2 gün sonra tekrar kan verdim yani bugün 0.6 çıktı böyle bişey yaşayan var mı yani neden nasıl 10 çıkmasının sebebi ne geri düşmesi neden , hayal kırıklığına uğradım lütfen yazın

Kimyasal gebelik olmuş. 10 da zaten düşük değer pozitif. Plansız olsaydı farketmezdiniz bile

Kimyasal gebelik gibi gözüküyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi 10 zaten düşük bir değer ama devamında yükselmeyip düştüğü zaman kimyasal gebelik oluyor ki çoğu zaman insanlar anlamıyor bile direk adet olmuş oluyorsunuz aslında pozitifi gördükten sonra. Test yapmasanız farketmezdiniz

Merhaba benimde regli günü 5 kasımda beta 181 çıktı tekrar kan vermedim çarşamba doktor kontrolü var. 6 gün oldu bugün tekrar test yaptırsam anlayabilir miyiz 2 günde bir artış görmesemde tam 6.gün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…